Follow us

Blue Horizon | "Είχαμε ενημερώσει τα λιμεναρχεία να προσέχουν τον Αντώνη", καταγγέλει ψυχίατρος

Σύμφωνα με τον κ. Καναβάκη, η κοινωνική λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο για να προσέχουν τον Αντώνη.

Blue Horizon THETOC

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη προχώρησε ο υπεύθυνος της μονάδας ψυχικής υγείας Λασιθίου, ψυχίατρος Μανόλης Καναβάκης.

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας στον 98.4, αποκάλυψε πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, εξαιτίας της αγάπης του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά, ώστε να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες και αντί αυτού κάποιοι με ψυχολογία ανώτερου σε δυνατότητες, τελικά τον έπνιξαν με τις ενέργειες τους.

Σύμφωνα με τον κ. Καναβάκη, η κοινωνική λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο προκειμένου να προσέχουν τον Αντώνη. "Έχω την αίσθηση για το γεγονός που έγινε, επειδή δεν ήταν κυριλάτος και επώνυμος, αντιμετωπίστηκε με έναν τρόπο, δηλαδή επειδή φαίνεται διαφορετικός, του φερόμαστε και αντίστοιχα".

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις είπε, του Υπουργού Ναυτιλίας αντί να τον στείλουν σπίτι του, απλά ανασκευάζονται και το σήμα στη κοινωνία είναι ότι ευπρεπείς συμπεριφορές είναι ανεκτές μόνο για τους ίσους με εμάς ή τους ανώτερους, όσοι σχηματικά εκλαμβάνονται κατώτεροι σε ικανότητες ή ρώμη από εμάς, απλά τους στέλνουμε στον Καιάδα.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ