Follow us

''Fashion Forward'' | Όταν η τεχνολογία συναντά το στυλ

Η Huawei είναι και φέτος έτοιμη να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα.

Huawei Instagram

Καθώς, η βιομηχανία της τεχνολογίας προετοιμάζεται για τα νέα λανσαρίσματα προϊόντων στο τέλος του έτους, η Huawei ετοιμάζεται να ταράξει για άλλη μία φορά τα νερά στην αγορά φορητών συσκευών στην επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης νέων προϊόντων.

Όπως αναφέρθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Huawei, στο Instagram, η παρουσίαση των νέων συσκευών θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2023 στη Βαρκελώνη με κεντρικό μήνυμα/σλόγκαν "Fashion Forward", δείχνοντας πως το brand επικεντρώνεται στο αρμονικό συνταίριασμα της τεχνολογίας και του στυλ, καθώς σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της επιτυχημένης πορείας της στον κόσμο των wearables.

Οι φήμες λένε, πως θα δούμε νέα smartwatches από την Huawei , με μοναδικά χαρακτηριστικά που θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση στην αγορά. Ταυτόχρονα, η Huawei θα μοιραστεί, με το κοινό, την στρατηγική που θα ακολουθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που σίγουρα θα τραβήξει και το ενδιαφέρον της βιομηχανίας των wearables.

''Fashion Forward'' | Όταν η τεχνολογία συναντά το στυλ

Η Huawei είναι ένα, από τα λίγα ίσως, brands που κατάφεραν να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στα smartwatches και τα παραδοσιακά πολυτελή ρολόγια, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία των δύο στα smartwatches που δημιουργεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το HUAWEI WATCH Ultimate το
οποίο λανσαρίστηκε τους πρώτους μήνες του 2023 και ήταν αυτό που με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και λειτουργικότητά του, έκανε το "Fashion Forward", πράξη.

Με αυτές τις "περγαμηνές", η Huawei είναι ήδη έτοιμη για να φέρει νέες, πρωτοποριακές λειτουργίες παρακολούθησης υγείας. Με μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις του καρδιακού παλμού μέσω AI learning και εμπλουτίζοντας τις λειτουργίες άσκησης, γυναικείας υγείας, ύπνου και πολλών ακόμα, οι νέες τεχνολογίες της Huawei, αναμένεται να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα wearables.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ