Follow us

Get Ready with Alix Earle: Η φοιτήτρια που δημιούργησε μία παγκόσμια τάση στα social και έκανε το όνομά της brand

Η Alix είναι η Serena Van Der Woodsen του 2023 - Oι εκατομμύρια φαν της τη βλέπουν σαν μία διαδικτυακή "κολλητή φίλη"

Alix Instagram

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πεδία των social media η Alix Earle έχει καταφέρει να αναδειχθεί στο χώρο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κρατώντας τον τίτλο του νέου "It Girl" που προάγει την αυτοπεποίθηση, την αυθεντικότητα και την αγάπη για την ομορφιά.

Ποια είναι η Alix;

Κάποιοι παρομοιάζουν τα βίντεο της "σαν FaceTime με την κολλητή μου". Η 22χρονη Alix ξεκίνησε το 2022 να ανεβάζει βίντεο από τον κοιτώνα της ως φοιτήτρια στο University of Miami (στη σχολή Patti and Allan Herbert Business School) όπου πήρε το πτυχίο της τον περασμένο Μάιο στο μάρκετινγκ.

Όσο για το περιεχόμενο των βίντεο που αναρτούσε, δεν ήταν άλλο από τη διαδικασία προετοιμασίας της, πριν βγει, είτε πάει σε κάποια διοργάνωση του πανεπιστημίου, είτε σε κάποιο πάρτι, ακόμα και στο πρωινό μάθημα! Πολλές φορές μάλιστα, είχε παρέα και τις φίλες της.

Έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα βίντεο με τίτλο "Get Ready With Me" που ένα χρόνο μετά έχουν γίνει παγκόσμια τάση στα social media. Xάρη στα "Get Ready With Me" οι ακόλουθοι της στο Instagram σήμερα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ενώ στο TikTok αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια.

@alixearle GRWM from last night 🤍🫶🏼 #grwm #umiami ♬ original sound - alix earle

Η αμεσότητα της μέσω του TikTok είναι ο λόγος που αγαπήθηκε τόσο γρήγορα και παραμένει επίκαιρη.

Get Ready with Alix Earle: Η φοιτήτρια που δημιούργησε μία παγκόσμια τάση στα social και έκανε το όνομά της brand

Stay Authentic

Αυτό που σίγουρα έκανε την Alix να ξεχωρίσει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι η αυθεντικότητά της. Οι ορκισμένοι φαν της εκτιμούν το γεγονός ότι ένα πανέμορφο κορίτσι σαν την Alix προβάλλει την πιο ευαίσθητη πλευρά της, δεν φιλτράρει αυτά που λέει και δεν την πειράζει να τσαλακωθεί. Ναι, η Αlix μπορεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της items από γνωστούς σχεδιαστές και luxury brands, αλλά παράλληλα αυτό δεν αναιρεί πως ακολουθεί μία απλή καθημερινότητα μίας 20χρονης όπου παλεύει με τα δικά της προβλήματα. Η ίδια άλλωστε, έχει μιλήσει ανοιχτά για τα έντονα δερματολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την κυστική ακμή, τη διαδικασία και την ανάρρωση της αυξητικής στήθους που έκανε ή την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει λόγω άγχους και κρίσεων πανικού.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε και για ακόμα ένα ευαίσθητο ζήτημα το οποίο αφορά την οικογενειακή της κατάσταση. Πατέρας της είναι ο επιχειρηματίας Thomas Earle όπου μετά το χωρισμό από μητέρα της Alix, παντρεύτηκε με την Ashley Dupré η οποία πρωταγωνίστησε σε ένα ερωτικό σκάνδαλο που έλαβε χώρα το 2008 με τον τότε κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Elliot Spitzer.

Η Alix δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Elle πως η προσαρμογή της μητριάς της στην οικογένεια δεν ήταν εύκολη. Δέκα χρόνια μετά, μία χρήσιμη συμβουλή που έχει λάβει από εκείνη για τα επικριτικά σχόλια που λαμβάνει είναι "Η ζωή προχωράει. Τίποτα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαντάζει εκείνη τη στιγμή. Ο κόσμος ξεπερνάει τα θέματα και προχωράει σε επόμενα." Πρόκειται για καθημερινά προβλήματα τα οποία δυσκολεύουν τα σύγχρονα κορίτσια και η ταύτιση με μία γνωστή και φιλική φιγούρα δίνει κουράγιο στο νεανικό κοινό.

@alixearle My DMs are open if you’re struggling and want to talk 🤍🫶🏼 #acne #accutane #acneskin #greenscreen ♬ original sound - alix earle

Η Serena Van Der Woodsen της διπλανής πόρτας

Από μία φοιτήτρια στο Miami, η Alix κατάφερε να συναγωνίζεται A- List Celebrities και να λαμβάνει προσκλήσεις για event όπως το NYC Fashion Week, το Superbowl και το US Open. Τα ενδυματολογικά της ηνία έχει αναλάβει η στυλίστρια Mimi Cuttrell, που ντύνει και την Gigi Hadid. Παράλληλα, η lifestyle και beauty influencer υπήρξε το πρόσωπο του ELLE Usa για το μήνα Αύγουστο, το οποίο φιλοξενησε και μία αποκλειστική συνέντευξη της.

Μιλώντας για το #AlixEarleEffect

Σε συνεργασία με τη Benefit Cosmetics τον περασμένο Αύγουστο, η Alix παρουσίασε τα βασικά προϊόντα από την εταιρεία σε μια νέα καμπάνια της Ulta Beauty, όπως το αγαπημένο της Benefit Hoola Matte Bronzer, Roller Lash Mascara, 24-HR Brow Setter, ένα cobranded ζευγάρι κλιπ μαλλιών και πολλά άλλα.

Περνώντας από τα beauty επιτεύγματα στα ακαδημαϊκά, έχει δημιουργηθεί μία υποτροφία από το University of Miami στο όνομα της Alix Earle που παρέχει οικονομική υποστήριξη και σημαντικές δυνατότητες στους μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν τον επιχειρηματικό τομέα. Η ίδια χρηματοδοτεί το κολλέγιο που αποφοίτησε θέλοντας να δώσει την ίδια δυνατότητα που είχε εκείνη σε μελλοντικούς επιχειρηματίες (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ).

Έτσι έρχεται στο προσκήνιο το #AlixEarleEffect. Αυτό σημαίνει πως οι καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προτείνει η Alix αφού τη βλέπουν ως μία διαδικτυακή φίλη τους.

Η απήχηση της αυξάνεται όλο και περισσότερο και η νεότερη επαγγελματική της ανακοίνωση αφορά το προσωπικό podcast της εν ονόματι "Hot Mess", ένας χαρακτηρισμός που την αντιπροσωπεύει σύμφωνα με την Earle, και είναι διαθέσιμο κάθε Πέμπτη σε Spotify και Youtube από 21 Σεπτεμβρίου. Το podcast εμβαθύνει περισσότερο στα προσωπικά της ζητήματα.

Η Alix υπόσχεται πολλά στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, ενώ παράλληλα αποδεικνύει πως η ομορφιά μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από μια εικόνα στα social media.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ