Follow us

Δύο εβδομάδες ακόμη για να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμές | Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας συνεχίζονται!

Το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας που διοργανώνεται από το "α", τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της γαστρονομίας να δοκιμάσουν τα μενού των βραβευμένων εστιατορίων της χώρας σε ειδικές τιμές και να κερδίσουν σπουδαία γαστρονομικά δώρα.

MissBloom TEAM
γαστρονομια

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, η πρωτοβουλία που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των εστιατορίων της Ελλάδας με τη συμμετοχή τους σε μια μεγάλη γευστική γιορτή, προτείνοντας στο κοινό ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα, συνεχίζονται για δύο εβδομάδες ακόμη, μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου.

Φέτος πάνω από 150 κορυφαία εστιατόρια της χώρας, αλλά και σημαντικές ταβέρνες ανά την επικράτεια –περισσότερα γαστρονομικά spots από κάθε άλλη χρονιά, δηλαδή– ανοίγουν τη σάλα τους και συμμετέχουν σ' αυτή τη μεγάλη γευστική γιορτή. Η αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, μάς στρώνει τραπέζι για μια γαστρονομική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύονται με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού!

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ