Follow us

Τα μουσεία γιορτάζουν την 28η Οκτωβρίου με ελεύθερη είσοδο

Τέσσερις χώροι πολιτισμού ανοίγουν δωρεάν τις πόρτες τους για το κοινό με αφορμή την Επέτειο του Όχι.

MissBloom TEAM
μουσειο

Αν και υποτίθεται πως έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο, ο καιρός δεν φαίνεται να πτοείται και εξακολουθεί να μας χαρίζει ηλιόλουστες μέρες. Τι πιο ιδανικό λοιπόν από μια βόλτα σε αγαπημένα αθηναϊκά μουσεία για να γιορτάσουμε την 28η Οκτωβρίου;

Όπως κάθε χρόνο, τα μουσεία της χώρας περιμένουν τους επισκέπτες με δωρεάν είσοδο το Σάββατο 28/10, καλώντας τους να περιπλανηθούν στις πολύτιμες συλλογές τους και να δουν τις νέες περιοδικές εκθέσεις στους εκθεσιακούς τους χώρους.

Μουσείο Ακρόπολης

Το μουσείο με θέα τον ιερό βράχο είναι πάντα η ιδανική λύση για μια χαλαρή εξόρμηση στο κέντρο. Από τις απαρχές της Ακρόπολης την αρχαϊκή περίοδο, τα μνημεία του οικοδομικού προγράμματος του Περικλή και την επιβλητική αίθουσα με τα γλυπτά του Παρθενώνα, οι εκθεσιακοί χώροι του κτιρίου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στην αρχαιότητα. Για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα εκθέματα και την ιστορία του κτιρίου, σε κάθε δωμάτιο διατίθενται οδηγοί ακουστικής ξενάγησης για ενήλικες και για οικογένειες με παιδιά.

Και φυσικά, εφόσον το επιτρέπει ο καιρός, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στην Αρεοπαγίτου από το καφέ του μουσείου ή να δειπνήσετε στο εστιατόριο, που θα είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ώρες λειτουργίας μουσείου: 9 π.μ. - 8 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ