Follow us

O Elon Musk θέλει να κάνει το Twitter εφαρμογή γνωριμιών

Ο επικεφαλής του X (πρώην Twitter) έχει φιλόδοξο όραμα για την πλατφόρμα.

MissBloom TEAM
twitter iStock/hocus-focus

Στο διαρκώς εξελισσόμενο βασίλειο των εφαρμογών, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση για ενοποίηση. Είδαμε την Google να αποχαιρετά την εξειδικευμένη εφαρμογή της για podcast, κατευθύνοντας τους χρήστες προς το YouTube Music, ενώ η Ancestry ενσωματώνει απρόσκοπτα τις λειτουργίες του AncestryDNA στην κύρια εφαρμογή της. Ωστόσο, η γοητεία των εξειδικευμένων και αποκλειστικών εφαρμογών παραμένει, αφού προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον χρήστη. Με αυτό μάλλον όμως δε συμφωνεί ο Elon Musk, ο οποίος συνεχίζει να παίζει με το "παιχνίδι" του, που δεν είναι άλλο από το Twitter.

Μακριά από τις "ρίζες" του Twitter

Αποκαλύπτοντας το μεγάλο του όραμα, ο αινιγματικός επικεφαλής της υπηρεσίας ήδη χαράζει μια τολμηρή πορεία, απομακρύνοντας το X από τις "ρίζες" του Twitter. Ρεπορτάζ του Business Insider, αναφέρει ότι ο Musk πρόκειται να εισαγάγει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μπερδέψει ίσως τους χρήστες: μια νέα λειτουργία γνωριμιών εντός της εφαρμογής. Και έτσι αναρωτιόμαστε "τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά" με αυτήν την απροσδόκητη ένωση;

Κατά τη διάρκεια ενός meeting της εταιρείας, ο Elon Musk αποκάλυψε τα σχέδιά του για το X, μιλώντας για μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα μεταμορφώσουν το πρώην Twitter. Εντυπωσιακό είναι ότι το όραμά του περιλαμβάνει όχι μόνο τραπεζικές συναλλαγές, αλλά και μια στροφή που φέρνει ολίγον στο Tinder.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ