Follow us

Kate Moss | Εκτός από όμορφη πόσο πλούσια είσαι Κate;

Η εμβληματική Βρετανίδα που άλλαξε τις πασαρέλες των 90s είναι ένα κορίτσι που δεν μπήκε ποτέ σε καλούπια και παρόλ' αυτά είναι σήμερα εκατομμυριούχος.

MissBloom TEAM
Kate Moss Spash News / Ideal Image

Είναι το πανέμορφο αλλά και τόσο "διαφορετικό" κορίτσι που έλαμψε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 90. Και κατά πάσα πιθανότητα καμία άλλη διάσημη γυναίκα της γενιάς της δεν υπήρξε περίσσοτερο λαμπερή γκρούπι από την ίδια. Το πανέμορφο, γυναικείο είδωλο που λάτρεψε τους ροκ σταρ, έκανε πολλές αυτοκαταστροφικές σχέσεις, αμέτρητες καταχρήσεις και απέδειξε πως στον γκλάμορους χώρο της μόδας μπορείς αν είσαι και αλητάκι και θεά των σαλονιών ταυτόχρονα.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί για την Κate Moss στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν μπήκε σε καλούπια, ούτε στις αρχές της καριέρας της αλλά ούτε και σήμερα που είναι πλέον 49 ετών.

Η Βρετανίδα στοχοποιήθηκε κατά καιρούς για τις μεθυσμένες εμφανίσεις της και κυνηγήθηκε από τους παπαράτσι εξαιτίας της θυελλώδης της σχέσης με τον Johnny Depp. Ό,τι όμως κι αν έκανε η Κate Moss, κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει ότι οι γυναίκες την αντέγραφαν και όλοι οι άντρες του πλανήτη την αποθέωναν.

Παρά όμως τον "άσωτο" βίο της το 2007 το περιοδικό "TIME" την ανακήρυξε ως έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ