Follow us

Τα δωρεάν της εβδομάδας | Αντίστροφη μέτρηση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του "Νιάρχος"

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΚΠΙΣΝ, μια συμπεριληπτική συζήτηση στη Στέγη και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 25/11 έως 1/12.

MissBloom TEAM
ιδρυμα νιαρχος © Eftychia Vlachou

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται και πάλι τις γιορτές προσκαλώντας το κοινό στον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο κόσμο του. Στη 1/12 το ΚΠΙΣΝ γίνεται ακόμα πιο λαμπερό χάρη στις φωτιστικές εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας από τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες, σκορπισμένες σε διάφορα σημεία του πάρκου. Το γιορτινό κλίμα συμπληρώνεται με ένα μεγάλο μουσικό event που ξεκινάει με τη χορωδία νέων του El Sistema Greece. Τη σκυτάλη παίρνουν οι Menso and the Shakes από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και "δονούν" το πάρκο με τις αφροφουτουριστικές μελωδίες τους. Μην ξεχάσετε να περάσετε από το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ, στη βόρεια όχθη του Καναλιού, που θα είναι ανοιχτό έως τις 7/1/2024.

Το "I’m Positive" της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή της για μια επετειακή βραδιά την Τετάρτη 29/11 (8.30 μ.μ.). Μετρώντας 40 χρόνια από το πρώτο κρούσμα HIV στην Ελλάδα, οροθετικά και μη άτομα μιλούν για το AIDS και μας παρακινούν να διεκδικήσουμε ορατότητα και συμπερίληψη για όλους.

Την Κυριακή 26/11 (6 μ.μ.), το κινηματοθέατρο "Ίρις", σε συνεργασία με το σεμινάριο "Ο Λαογραφικός Τρόμος στον Κινηματογράφο" και τον Κινηματογραφικό Τομέα του Π.ΟΦ.Π.Α., παρουσιάζει την ταινία "The Crucible" του Nicholas Hytner. Παράλληλα, το σαββατοκύριακο 25-26/11 είναι οι τελευταίες ημέρες που μπορείτε να δείτε τις προβολές του 7ου Φεστιβάλ WIFT GR: 50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο. Παράλληλα, το 14ο Ethnofest – Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας ξεκινάει τις προβολές του στις 29/11 με το "Τα Καρδιοχτύπια μας Ενώνονται Μέσα από Διάττοντα Αστέρια" της Jennifer Rainsford, στο Ινστιτούτο Γκαίτε (8 μ.μ.).

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ