Follow us

Όλα τα spin-offs του Game of Thrones που βρίσκονται στα σκαριά

Όρεξη να έχεις, να βλέπεις...

MissBloom TEAM
game of thrones

Άσχετα από το αν κάποιοι fans του Game of Thrones δεν πρόκειται ποτέ ξεπεράσουν την 8η σεζόν, είμαστε κι εμείς που ζητάμε με αγωνία περισσότερες ιστορίες στις φανταστικές ηπείρους του Westeros και του Essos. Η ανάπτυξη τηλεοπτικών σειρών έχει τεράστιες απαιτήσεις σε χρόνο και αυτό ισχύει διπλά για τις παραγωγές φαντασίας τεράστιας κλίμακας που γυρίζονται σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος ο συγγραφές και δημιουργός του συγκεκριμένου σύμπαντος, George R. R. Martin, έχει δώσει κατά καιρούς περιστασιακές ενημερώσεις για τις σειρές στο προσωπικό του blog. Εμείς μαζέψαμε ό,τι πληροφορία βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα spin-offs του Game of Thrones, για τα οποία έχουμε μάθει έως τώρα.

House of the Dragon

Η πρώτη επίσημη σειρά spin-off, το House of the Dragon, έκανε πρεμιέρα το 2022 και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. To spin-off αυτό εξερευνά μια ιστορία σχεδόν δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, γύρω από τους Targaryens. Η δεύτερη σεζόν στοχεύει προς το παρόν να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του 2024.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Αυτό το επερχόμενο spin-off βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του Martin, που είναι γνωστή ως Dunk and Egg, με κύριους χαρακτήρες τον Ser Duncan the Tall και τον ακόλουθό του, Egg, ο οποίος τελικά γίνεται ο βασιλιάς Aegon V Targaryan του Westeros. Το HBO και ο Martin επιβεβαίωσαν ότι η σειρά έρχεται και ίσως έχει ξεκινήσει το casting.

Snow

Άλλη μια συναρπαστική σειρά που βρίσκεται στα σκαριά είναι αυτή που θα ακολουθεί τον αγαπημένο χαρακτήρα Jon Snow, μετά τα γεγονότα του Game of Thrones. Ο Martin μίλησε για τελευταία φορά για αυτό το 2022 και είχε σημειώσει ότι ο Kit Harington, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jon Snow, ήταν εκείνος που πρωτοστάτησε στη διαδικασία υποβολής της σειράς και παράλληλα προσέλαβε τους showrunners, οι οποίοι εργάζονται αυτήν τη στιγμή σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ