Follow us

Τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα στο μόνο γιορτινό guide που θα χρειαστείς

Βρήκαμε για σένα Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις και προτάσεις για ρεβεγιόν, φαγητό, ποτό και shopping!

MissBloom TEAM
ρεβεγιον

Το 2023 πλησιάζει στο τέλος του και η Αθήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών! Αν μείνεις στην Αθήνα μην ανησυχείς, we've got you covered! Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα μοναδικές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, ιδέες και προτάσεις για την shopping list σου και μαγαζιά για να απολαύσεις φαγητό, ποτό, τον καφέ σου ή να κάνεις το ρεβεγιον σου σε γιορτινό mood στον πιο γιορτινό οδηγό για τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

"Τι να κάνω αυτά τα Χριστούγεννα και πού να πάω την Πρωτοχρονιά;". "Παίζει κανένα καλό πάρτι;". "Πού θα βρω τα καλύτερα εορταστικά μενού και πού θα γευτώ το πρώτο brunch του νέου έτους;". "Τί, πώς και πού να ψωνίσω για δώρα;". "Υπάρχουν παραστάσεις και events που πρέπει να παρακολουθήσω αυτές τις ημέρες;". "Πώς θα περάσω όμορφα με την οικογένεια και τα παιδιά μου;". Όποιο κι αν είναι το ερώτημα που τριγυρνά στο μυαλό σου ακριβώς όπως οι καλικάντζαροι γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι λιχούδηδες περιμετρικά των κουραμπιέδων, το αθηνόραμα σου έχει τις απαντήσεις, με τον πιο πλούσιο οδηγό που θα βρεις για το απαιτητικό task που ακούει στο όνομα "Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 2023 στην Αθήνα". Ήρθε βλέπεις ξανά εκείνη η περίοδος του χρόνου όπου η πόλη μεταμορφώνεται σε μία χειμωνιάτικη wonderland, σε ένα festive λούνα παρκ για μικρά και μεγάλα παιδιά. Για να καθοδηγηθείς σωστά, το απόλυτο guide για τις γιορτές του 2023 είναι εδώ - και ανανεώνεται τακτικά- περιλαμβάνοντας προτάσεις για ρεβεγιόν, φαγητό, ποτό, παραστάσεις, events και shopping για ... jingle all the way με πλάνο.

Που θα κάνω ρεβεγιόν;

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της πόλης προτείνουν ιδέες για κάθε διάθεση, από μενού υψηλής γαστρονομίας μέχρι ελληνικές γιορτινές συνταγές και comfort menu με έθνικ πινελιές. Ζωντανή μουσική με τζαζ μπάντες αλλά και πιάνο και βιολί, dj sets και party σε roof tops που ατενίζουν την πόλη να γεμίζει Πυροτεχνήματα και πολλές ακόμη πρωτότυπες ιδέες για το ρεβεγιόν σε περιμένουν στα εστιατόρια της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ