Follow us

H πραγματική ιστορία του Maestro που ενέπνευσε τον Bradley Cooper

Για τον Leonard Bernstein υπήρχε η μουσική, η σύζυγός του, Felicia Montealegre, και πολλοί, "απαγορευμένοι" έρωτες.

ταινια

Η ταινία Maestro, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix μόλις χθες και που βασίζεται στη ζωή του Leonard Bernstein, φαίνεται πως αφορά περισσότερο τον άνθρωπο παρά την τέχνη του. Η νέα αυτή ταινία, με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Bradley Cooper, εστιάζει στην περίπλοκη σχέση του Bernstein με τους έρωτες της ζωής του. Τη μουσική του δηλαδή, τη σύζυγό του, Felicia Montealegre, και μερικούς ακόμα ανθρώπους.

Για την ακρίβεια, μοιάζει να ακολουθεί πιστά τη ζωή του Bernstein, έχοντας συμπεριλάβει και τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε ο ίδιος με άντρες. Αυτή άλλωστε είναι και η ιστορία που ενέπνευσε τον Bradley Cooper.

Η Felicia Montealegre παντρεύεται τον Leonard Bernstein έχοντας επίγνωση της σεξουαλικότητάς του. Η ίδια μάλιστα, όπως του έγραψε κάποτε σε μια επιστολή που δημοσιεύτηκε μαζί με το Oppenheim στο The Leonard Bernstein Letters του 2014, θεωρούσε τον γάμο τους "ένα αιματηρό χάος". Κάτι που όμως δεν την απέτρεψε από το να μείνει παντρεμένη μαζί του για περισσότερα από 25 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ