Follow us

Radel | Η Ράνια Ντέλια έκανε τις Ελλήνιδες pop stars να αγαπήσουν το plexiglass

Τα κοσμήματα από plexiglass Radel εμπνέονται από την techno μουσική και ξεχειλίζουν 90's vibes.

radel

Κατεξοχήν pop υλικό και από αισθητικής άποψης, αλλά και δημοφιλίας και ευελιξίας, το plexiglass έχει μία μαγνητική γοητεία. Είναι αισιόδοξο, έντονο, μπορεί να γίνει καθρέφτης ή να είναι τόσο διάφανο που να μπορείς να δεις μέσα από αυτό, έχει ντυθεί στα πιο φωτεινά χρώματα, ενώ ως μαύρο θα είναι πάντα επιβλητικό.

Η Ράνια Ντέλια, σχεδιάστρια κοσμημάτων και δημιουργός του brand Radel ερωτεύτηκε την αιχμηρή αισθητική του plexiglass νωρίς στη ζωή της. Την ενδιέφεραν πάντα τα κοσμήματα με ιδιαίτερο design, όμως δεν της ήταν πάντα εύκολο να βρει στην αγορά αυτό που θα εξέφραζε ακριβώς το προσωπικό της στιλ. Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τους δημιουργικά αεικίνητους ανθρώπους, αυτή η αδυναμία εύρεσης του ιδανικού κοσμήματος θα την οδηγούσε στη δημιουργία του δικού της brand.

Με έμπνευση από την techno μουσική

Τι ήταν εκείνο που έλειπε από τα κοσμήματα ιδιαίτερου design άλλων δημιουργών; Η Ράνια, που έχει βάση τη Θεσσαλονίκη, βρήκε το μέσο έκφρασης της προσωπικής της αισθητικής στην κουλτούρα της techno μουσικής. Όλες αναφορές της προκύπτουν από την αγαπημένη της ηλεκτρονική σκηνή, γεγονός που προσδίδει στις δημιουργίες Radel ένα έντονο ψυχεδελικό στοιχείο. Έτσι, δεν μοιάζει τυχαίο που τα Radel έχουν αγαπήσει οι νεαρές Ελληνίδες pop stars όπως η Konnie Metaxa και η Josephine.

Τα Radel φτιάχνονται όλα στο χέρι από την ίδια τη Ράνια, από τη μακέτα μέχρι τη συναρμολόγηση ή την συγκόλληση υλικών. Αν και ξεκίνησε αμιγώς με plexiglass, κάποιες κολεξιόν σε αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας του brand, περιλαμβάνουν και χάντρες, μέταλλα ακόμα και πολύτιμους λίθους. Η τελευταία συλλογή Radel ωστόσο, Andromeda, είναι ένας ύμνος στη rave κουλτούρα με mirror effect και 90’s vibes που σε προσκαλούν να τριπάρεις μαζί με τα bold, statement σκλουρίκια και chockers.

Γνωρίστε το Radel και την δημιουργό τους

Πότε και πώς ιδρύθηκε το brand Radel;

Το Radel ξεκίνησε το 2017 από την μεγάλη μου αγάπη στα περίτεχνα κοσμήματα με ιδιαίτερο design. Όσο περνούσαν τα χρόνια αποκτούσα μια πολύ στενή σχέση με την μόδα και μη βρίσκοντας στην αγορά κομμάτια κοσμημάτων που να με καλύπτουν σε επίπεδο προσωπικού στιλ πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το δικό μου brand με κύριο υλικό το αγαπημένο μου plexiglass.

Αν θα έπρεπε να περιγράψεις το DNA του brand Radel με τρεις λέξεις ποιες θα ήταν αυτές;

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω με 3 λέξεις το Radel είναι μόδα, δημιουργικότητα, εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ