Follow us

"Σήμερα συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου δεν θα είναι έτσι ποτέ ξανά" | Η Selena Gomez σε μία κρίση ειλικρίνειας στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

Η star μας δείχνει την αλήθεια της και όπως πάντα αποθεώνεται.

MissBloom TEAM
Selena Gomez Splash News/Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιούμε με χαρά και ανακούφιση, ότι η συμπερίληψη και ότι φυσικά την ακολουθεί, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων. Τα παραπανίσια κιλά δεν ποινικοποιούνται, είμαστε εντάξει με τα σημάδια, τις ουλές μας και γενικότερα με οτιδήποτε μας κάνει ξεχωριστούς και αυτό είναι δείγμα πολιτισμού και εξέλιξης. Οι άνθρωποι απελευθερώνονται, είναι ο εαυτός τους και απαλλαγμένοι από κόμπλεξ χαίρονται τη ζωή, κάτι που είναι και το ζητούμενο της ίδιας μας της ύπαρξης.

Σημαντικό ρόλο στην "επανάσταση" αυτή, έχουν παίξει και οι διάσημοι παγκοσμίως οι οποίοι έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν απόψεις και τάσεις. Μία από αυτές είναι και η υπερ - διάσημη Selena Gomez η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει αποχωριστεί το προσωπείο της τελειότητας που συνόδευε κάποτε τις νέες καλλιτέχνιδες, προτιμώντας σε κάθε ευκαιρία να μας δείχνει την αλήθεια της.

Όπως συνέβη και σήμερα, όταν αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της ότι έχει παχύνει και αυτό είναι εντάξει.

"Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ποτέ ξανά δεν θα έχω αυτό το σώμα" έγραψε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το καλοκαίρι του 2013.

"Σήμερα συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου δεν θα είναι έτσι ποτέ ξανά" | Η Selena Gomez σε μία κρίση ειλικρίνειας στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα

"Δεν είμαι τέλεια αλλά είμαι περήφανη γι' αυτό που είμαι. Κάποιες φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει απλώς να είμαι ο εαυτός μου", έγραψε σε ακόμη μία φωτογραφία με μαγιό, αυτή τη φορά από το περασμένο καλοκαίρι.

Selena Gomez

Η μόνη διαφορά που πιθανώς να παρατηρήσει κανείς, είναι τα κιλά της star στα οποία επικεντρώνεται και η ίδια. Συνειδητοποιεί ωστόσο ότι η ευτυχία δεν κρύβεται σε ένα καλλίγραμμο γυμνασμένο κορμί, αλλά στην αποδοχή του εαυτού σου σε κάθε του εκδοχή. Και στη γυμνασμένη και στη λιγότερο καλλίγραμμη.

Και κάπως έτσι, με έναν απλό τρόπο η Selena απέδειξε ότι είναι πραγματική influencer μιας και δεν διστάζει να είναι αληθινή και να εμπνέει τις εκατομμύρια γυναίκες, και όχι μόνο, που τη θαυμάζουν και την αγαπούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ