Follow us

Poor Things | "Ξαφνικά όλοι γδύνονται, πέφτουν στο πάτωμα και αρχίζουν να κάνουν σεξ"

Η "συντονίστρια οικειότητας" μιλά για το αν (και πόσο), ένιωσε άβολα η Εmma Stone στις σκηνές του σεξ κατά την διάρκεια της ταινίας.

MissBloom TEAM
poor things screen-shot

Φαντάζεστε να κάθεστε δίπλα στο τρένο σε μια γυναίκα που έχει μόλις χορογραφήσει μια σκηνή οργίου στην οποία συμμετείχαν 100 χορευτές; Μπορεί και να συμβεί. Η Elle McAlpine αφηγείται πως έπαιζε στο μυαλό της η σκηνή ξανά και ξανά μετά ένα νυχτερινό γύρισμα και αστειεύεται για το γεγονός πως οι επιβάτες που καθόντουσαν δίπλα της στο τρένο, στην επιστροφή της προς το σπίτι, δεν θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί τι είχε προηγηθεί.

Εξάλλου η McAlpine είχε αρκετή δουλειά να κάνει στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου καθώς ήταν η intimacy coordinator (συντονίστρια οικειότητα) της ταινίας. Μια νέα ειδικότητα στο Χόλιγουντ που έχει ως αποστολή να κάνει τους ηθοποιούς να αισθάνονται άνετα κατά το γύρισμα των σκηνών που περιλαμβάνουν προσωπικές στιγμές και σεξ.

Η McAlpine δήλωσε στη βρετανική Guardian πως ξεκίνησε να εργάζεται στην ταινία αφού είχε προχωρήσει αρκετά η παραγωγή και αφού η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος είχαν θέσει ήδη το πλαίσιο αυτών των σκηνών. Τώρα ήταν εκείνη που θα έπρεπε βοηθήσει το καστ να τις υλοποιήσουν. Η Έmma Stone είχε τους ενδοιασμούς της αρχικά για το αν ήταν απαραίτητη η παρουσία ενός intimacy coordinator καθώς είχαν προηγηθεί πολλές πρόβες.

"Είχαν φτιάξει μια γλώσσα μαζί... Ήταν ο τρόπος της να πει "μπορώ να προσέχω τον εαυτό μου, και ο Γιώργος με προσέχει, άρα είμαι εντάξει". Αλλά -όπως τόνισε η McAlpine στην Stone στην αρχική τους συζήτηση- δεν ήταν η μόνη που θα μπορούσε να επωφεληθεί από έναν συντονιστή οικειότητας: χρειάζονται δύο, εννοώντας πως και ο Μark Ruffalo ίσως χρειαζόταν τη βοήθειά της, ως παρτενέρ της Stone στη μεγάλη οθόνη.

Έπειτα ήταν και το "όργιο" για το οποίο χρειάστηκαν 120 χορευτές. Είχε ενταχθεί στο κεφάλαιο "Brave New World" του Poor Things και πήρε δύο μέρες για να γυριστεί, θυμάται η McAlpine: κατά τη διάρκεια ενός χορού, "ξαφνικά όλοι γδύνονται, πέφτουν στο πάτωμα και αρχίζουν να κάνουν σεξ". Μόνο γι' αυτή τη σκηνή, ο McAlpine δούλεψε μαζί με άλλους τρεις συντονιστές οικειότητας, ο καθένας από τους οποίους ανέλαβε να φροντίσει μια ομάδα 30 περίπου χορευτών, καθώς και έναν χορογράφο για να επιβλέπει το συνολικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ