Follow us

Valentine’s Day | Δώρα για το tech lover ταίρι σου

Gadget και smartphone που μπορείς να προσφέρεις ως δώρα παντοτινής αγάπης

Huawei Huawei

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε τη γιορτάζεις, είτε όχι αυτή την ημέρα, η ιδέα ενός δώρου δεν είναι ποτέ κακή! Και ειδικά όταν πρόκειται για ένα high tech δώρο που θα λατρέψεις να αγοράσεις για το ταίρι σου ή ακόμη και να δεχτείς από τον "έρωτα” σου.

Κινητό τηλέφωνο, bluetooth ακουστικά, αλλά και "έξυπνα” ρολόγια είναι μερικές από τις επιλογές που έχει σκεφτεί η Huawei για εσένα και έτσι θα σου κάνει την αναζήτηση για το καταλληλότερο δώρο πιο εύκολη.

Valentine’s Day | Δώρα για το tech lover ταίρι σου

Κινητά όλοι έχουμε, αλλά σε ένα ολοκαίνουριο μοντέρνο κινητό δεν λέει ποτέ "όχι” κανείς. Το Huawei P60 Pro διαθέτει ένα ξεχωριστό σχέδιο σε στυλ και εμφάνιση μαργαριταριού που το κάνει να λάμπει σαν διαχρονικό στολίδι. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι φυσικά η κάμερα που διαθέτει, μιας και φωτογραφίζει ρεαλιστικά ανεξαρτήτως απόστασης και ώρας λήψης. Και επιπλέον ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάμε σε ένα κινητό είναι η μπαταρία και το Huawei P60 Pro μάς υπόσχεται άπειρες ώρες λειτουργίας.

Huawei

Τα bluetooth ακουστικά έχουν γίνει από τα πιο χρήσιμα και αγαπημένα αξεσουάρ. Η Huawei προτείνει τα Huawei FreeBuds 5, τα Huawei FreeBuds 5i, αλλά και τα Huawei FreeBuds 2 Και τα τρία μοντέλα υπόσχονται ακρόαση μόνο αυτόν που το φοράει και χωρίς ενοχλήσεις από εξωτερικούς θορύβους και σίγουρα είναι ένα δώρο που το ταίρι σου θα αγαπήσει να φοράει για να σε ακούει.

HUAWEI

Μήπως όμως το δώρο που ψάχνεις είναι ένα ρόλοι για να μην χάνει την ώρα για να σε δει; Τα "έξυπνα” ρολόγια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και την έχουν κάνει σίγουρα λίγο πιο εύκολη. Η Huawei έχει κάποιες επιλογές για να διαλέξεις το κατάλληλο για το αγαπημένο σου πρόσωπο.

HUAWEI

Τι θα έλεγες για το HUAWEI WATCH FIT 2, το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις τα πάντα από την οθόνη του, από τις προπονήσεις έως τις εισερχόμενες κλήσεις. Μάλιστα μπορείς να το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ. Και αν το ταίρι σου είναι πιο κλασικό, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα HUAWEI WATCH GT 3 και HUAWEI WATCH GT 4. Εκλεπτυσμένη εμφάνιση με έγχρωμη οθόνη και με στυλ που σου ταιριάζει. Επιπλέον θα είναι ο προσωπικός βοηθός που θα ήθελες να έχεις στη γυμναστική σου και τις προπονήσεις σου, αλλά και με την αγαπημένη σου μουσική να παίζει.

Huawei

Φυσικά ό,τι και να επιλέξεις για να κάνεις ένα δώρο, όλα είναι συμβατά με iOs & Android.

Τα προϊόντα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr