Follow us

Μόδα μόνο για την ελίτ | Οι αδελφές Olsen απαγόρευσαν κινητά και φωτογραφίες στο show του The Row

Η μίνιμαλ αισθητική τους έχει δημιουργήσει "σχολή" και για τις αδελφές Mary-Kate και Ashley Olsen, τίποτα δεν είναι πιο κομψό από τη μυστικότητα.

MissBloom TEAM
olsen Splash

Οι δίδυμες Olsen, δηλαδή η Μary Kate και η Ashley Olsen ήταν για πολλά χρόνια το αγαπημένο δίδυμο των παιδικών ταινιών, με τα φωτογενή πρόσωπά τους τους να κερδίζουν χιλιάδες φανς.

Στα τέλη της εφηβείας τους, οι Olsen θεωρούνταν ήδη style icons, με τις boho chic εμφανίσεις τους να φιγουράρουν σε περιοδικά μόδας. Οι δίδυμες είχαν από μικρές μέσα τους το ”μικρόβιο” της μόδας, που στην πορεία της ζωής τους το εξέλιξαν πολύ καλά, αφού σταματήσαν να ασχολούνται με την υποκριτική και αφιερώθηκαν καθαρά στον χώρο του fashion design.

Γρήγορα πέρασαν στον σχεδιασμό ρούχων με πολλές συνεργασίες και κύριο όχημα το δικό τους brand, το The Row, που ίδρυσαν το 2006.

Η ενασχόλησή τους με την μόδα τους χάρισε μία σειρά διακρίσεων στα βραβεία του CFDA (Council of Fashion Designers of America), δηλαδή του Συμβουλίου των Σχεδιαστών Μόδας των ΗΠΑ. Το 2012 και το 2015 ανακηρύχθηκαν Σχεδιάστριες Γυναικείας Ένδυσης της Χρονιάς, ενώ το 2014, το 2018 και το 2019 Σχεδιάστριες Αξεσουάρ της Χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ