Follow us

Πόσα χρήματα κερδίζει ο νικητής ενός Όσκαρ;

Οι ευκαιρίες και τα δώρα που συνοδεύουν το χρυσό αγαλματίδιο.

MissBloom TEAM
οσκαρ iStock

Κάθε χρόνο, τα Όσκαρ αποτελούν το αποκορύφωμα της αναγνώρισης στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Οι υποψήφιοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και λοιποί, περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να πάρουν στο σπίτι τους το πολύτιμο χρυσό αγαλματίδιο, ένα σύμβολο αριστείας και αφοσίωσης στην τέχνη τους.

Λοιπόν, έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα κερδίζουν οι ηθοποιοί που λαμβάνουν αυτό το βραβείο;

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να νομίζεις ή να φαντάζεσαι, το Όσκαρ δεν συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο. Το ίδιο το αγαλματίδιο, αξίας περίπου 500 δολαρίων, είναι το μόνο φυσικό βραβείο που λαμβάνουν οι νικητές. Ωστόσο, η αξία αυτού του αγαλματιδίου υπερβαίνει τα χρήματα, αντιπροσωπεύοντας την αναγνώριση των συναδέλφων του και της κινηματογραφικής βιομηχανίας γενικότερα.

Ωστόσο, αν και δεν υπάρχει χρηματικό βραβείο, οι νικητές των Όσκαρ συχνά λαμβάνουν δώρα και δωράκια από διάφορες εταιρείες και χορηγούς. Η εταιρεία Distinctive Assets έχει αναλάβει αυτό το έργο εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας πολυτελείς τσάντες δώρων στους παρευρισκόμενους. Αυτές οι τσάντες μπορούν να περιέχουν έως και 50 αντικείμενα, αξίας περίπου 100.000 δολαρίων. Φέτος βέβαια, το συνολικό ποσό, ήταν μεγαλύτερο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα δώρα είναι ανεξάρτητα από την οργάνωση των Όσκαρ, καθώς η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την πρωτοβουλία αυτή ξεχωριστά για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ