Follow us

Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες το Μάρτιο

Η άνοιξη μπαίνει με πρωταγωνιστή στις μαρκίζες τον arthouse κινηματογράφο.

MissBloom TEAM
ταινια «Ματωμένος Δεσμός»

Η άνοιξη μπαίνει με πρωταγωνιστή στις μαρκίζες τον arthouse κινηματογράφο.

7/3

Μαμά Γκλόρια
Συναισθηματικά φορτισμένο οικογενειακό δράμα. Η εξάχρονη Κλεό αγαπά την νταντά της Γκλόρια περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ωστόσο, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα του αποχωρισμού, όταν η Γκλόρια θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της για να φροντίσει τα δικά της παιδιά.

14/3

Εγώ, Καπετάνιος
Δύο ονειροπόλοι έφηβοι από τη Σενεγάλη, αποφασίζουν να ρισκάρουν τα πάντα και να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, ώστε να φτάσουν στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Το ταξίδι τους, όμως, μετατρέπεται σε μια εφιαλτική οδύσσεια η οποία φτάνει την ανθρωπιά τους στα όριά της. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο εμβληματικός Matteo Garrone ("Γόμορρα", "Dogman"), με το φιλμ διεκδικεί το Όσκαρ διεθνούς ταινίας ενώ έχει αποσπάσει το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ Βενετίας.

Ματωμένος Δεσμός
Η σκηνοθέτρια Rose Glass, η οποία πριν μερικά χρόνια παρέδωσε την άψογη ταινία τρόμου "Saint Maud", επιστρέφει αυτήν τη φορά με μία βίαιη περιπέτεια εκδίκησης. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται οι Kristen Stewart και Anna Baryshnikov, οι οποίες ενσαρκώνουν δύο γυναίκες με πάθος για τη γυμναστική. Η κοινή ενασχόλησή τους τις φέρνει εγγύτερα, πυροδοτώντας μια σχέση γεμάτη ένταση. Ο ερωτισμός, όμως, σύντομα μετατρέπεται σε φθόνο, φέρνοντάς τες σε μια σύγκρουση με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις.

Στο Ποταμόπλοιο
Ο πολύπειρος σκηνοθέτης Nicolas Philibert, έγραψε ιστορία στο 73ο Φεστιβάλ Βερολίνου (2023) κατακτώντας τη Χρυσή Άρκτο με ένα γλυκόπικρο ντοκιμαντέρ παρατήρησης που επιχειρεί να εμβαθύνει στα άδυτα του ανθρώπινου υποσυνείδητου. Η κάμερα του Γάλλου καταγράφει την καθημερινότητα στον Αδάμαντα, ένα πλωτό κέντρο ημέρας στο Σηκουάνα, το οποίο καλωσορίζει ενήλικες που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές, προσφέροντας το είδος φροντίδας που τους βοηθά να αναρρώσουν ή να αναπτερώσουν το ηθικό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ