Follow us

Σε 1 λεπτό και 53 δευτερόλεπτα | Η Νατάσα Γιάμαλη είπε μία πολύ άβολη αλήθεια για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Η νέα τοποθέτηση της δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Νατάσα Γιάμαλη Instagram

Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η ελληνική κοινωνία σχετικά με την επίθεση στα δύο queer άτομα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων, κάποιοι κάνουν λόγο και για 200 άτομα, προπηλάκισαν τους δύο φίλους οι οποίοι απλώς περνούσαν από μπροστά τους. Το ακόμα πιο σοκαριστικό και απογοητευτικό είναι ότι ανάμεσα στα άτομα αυτά υπήρχαν και πολλοί ανήλικοι.

Τεράστια είναι η συζήτηση που έχει ανοίξει έκτοτε, μόλις μάλιστα λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου σχετικά με τους γάμους ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια. Λανθασμένα πιστέψαμε προς στιγμήν ότι η κατάσταση βελτιώθηκε και ότι η κοινωνία είναι έτοιμη να δεχτεί το διαφορετικό αλλά δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

"Έχεις ξεμείνει ποτέ από σερβιέτα; Άβολο ε;" | Η νέα εκστρατεία της Νατάσας Γιάμαλη έχει κάτι να σου πει

Η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη, γνωστή για τις τοποθετήσεις της σε τέτοια θέματα, στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μέσα σε 1 λεπτό και 53 δευτερόλεπτα, είπε μερικές πολύ άβολες αλήθειες σχετικά με την επίθεση. Πιθανότατα να μην είμαστε έτοιμοι να τις ακούσουμε. Ίσως και όχι...


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ