Follow us

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε τέσσερις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από τις 28/3 έως και τις 3/4 και ξεχωρίζουν.

MissBloom TEAM
παρασταση Αναστάσης Παπαγγελής©

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε τέσσερις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από τις 28/3 έως και τις 3/4 και ξεχωρίζουν. Για αυτή την εβδομάδα, αναμένουμε μια φρέσκια ομάδα που "αναμετριέται" με τον Τριαρίδη, την επιστροφή ενός σκηνοθέτη μετά από πέντε χρόνια, ένα μελωδικό ταξίδι σε μεγάλες πόλεις του κόσμου και μια παράσταση που... "δαγκώνει".

"Μουγγή καμπάνα"

Ένα έργο του σημαντικού συγγραφέα της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας Θανάση Τριαρίδη έρχεται στο Μπέλλος (από 1/4). Πρόκειται για τη "Μουγγή καμπάνα", που θα μεταμορφώσει τη σκηνή της Πλάκας σε μια απέραντη έρημη πολιτεία. Σε αυτό το αλλόκοτο μέρος, που κάποτε ήταν σαν παράδεισος, η καμπάνα της εκκλησίας παύει να ακούγεται όσο κι αν χτυπά κανείς τη γλώσσα της. Αιτία, μία γενοκτονία που συνέβη στην περιοχή με υπαίτιους τους κατοίκους της. Ένας λιμός που θα γίνει επιδημία θα πυροδοτήσει την προσπάθεια για να επιστρέψει αυτή η πολιτεία στην εποχή της ευμάρειας. Ερμηνεύει η ομάδα Rodez και σκηνοθετούν οι Μάριος Κρητικόπουλος και Πάνος Αποστολόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ