Follow us

"Σας εμπιστεύτηκα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ" | Το ξέσπασμα της 12χρονης λίγο πριν την απόφαση για τον Ηλία Μίχο

MissBloom TEAM
βιασμος ανηλικου

Η 12χρονη από τον Κολωνό δύο μέρες πριν βγει η απόφαση για τον βασικό κατηγορούμενο για τους βιασμούς και τη μαστροπεία, Ηλία Μίχο, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε, τονίζοντας ότι η μητέρα της είναι αθώα.

Το 13χρονο σήμερα παιδί μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένεια του σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και όπως είπε: "Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και (ότι όταν αναφέρομαι) στη μαμά μου λέω ψέματα”.

Η δήλωση της:

"Είμαι η … και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωσή μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα.

Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ.

Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ