Follow us

"Τα έκανε όλα σωστά. Αλλά τη βρήκε και τη σκότωσε"

Η Νατάσα Γιάμαλη για τη γυναικοκτονία της 28χρονης.

MissBloom TEAM
Κυριακή Γρίβα Facebook

"Από καμπάνιες χορτάσαμε, ασφάλεια χρειαζόμαστε", λέει η Νατάσα Γιάμαλη στο νέο της βίντεο σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της. Η νέα γυναικοκτονία, που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, συνέβη ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγ. Αναργύρων, στο οποίο η νεαρή γυναίκα βρέθηκε προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Όσα ακολούθησαν είναι γνωστά και δυστυχώς τραγελαφικά. Η Κυριακή δεν κατάφερε να λάβει την απαραίτητη προστασία από την ελληνική αστυνομία, με αποτέλεσμα να δεχθεί θανάσιμη επίθεση από τον πρώην σύντροφό της. Η δημοσιογράφος και γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, Νατάσα Γιάμαλη, μίλησε με σκληρά λόγια για τις συνθήκες που προηγήθηκαν του θανάτου της Κυριακής, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι "Κάμποσες καμπάνιες και επικοινωνιακές εκστρατείες αργότερα που μας έλεγαν ότι δεν είμαστε μόνες, και ότι πρέπει να μιλάμε, μιλήσαμε! Όχι μία, ούτε δύο αλλά πολλές φορές".

"Εκτός από τη χρήσιμη γραμμή, το 15900, δημιουργήθηκαν γραφεία αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας, παρουσιάστηκε ως μεγάλη καινοτομία το panic button, κι ας είναι ακόμη πιλοτικό. Κι όμως, είναι πολλές που μίλησαν, που κατήγγειλαν και δεν σώθηκαν. Αντίθετα τις σκότωσαν με αποκορύφωμα τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής".

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ