Follow us

30 χρόνια πριν | Η Charlize Theron σε ιστορική διαφήμιση ποτού

Το διαφημιστικό σποτ έμεινε στην ιστορία καθώς έπειτα όλοι οι άντρες περνούσαν τον αντίχειρα από τα χείλη σε ένδειξη coolness.

MissBloom TEAM
theron

Το διαφημιστικό σποτ του Martini έχει μείνει στην ιστορία κι όλοι το θυμόμαστε. Λίγοι όμως θυμούνται ή έχουν συνειδητοποιήσει πως πρωταγωνιστούσε τότε η Charlize Theron!

Η διαφήμιση είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ήταν στην ουσία μια ταινία μικρού μήκους με πλοκή και πολύ αναγνωρίσιμους χαρακτήρες. Σε αυτή ένας πλούσιος άντρας μεγάλης ηλικίας (μάλιστα ο σκελετός των γυαλιών του παραπέμπει στον Ωνάση) βρίσκεται σε έξοδο με μια πολύ νεότερη του γυναίκα, μια καλλονή που θυμίζει τη Marilyn Monroe.

Μέχρι που περνά από μπροστά τους ένας νεαρός όμορφος άντρας με κοστούμι που φλερτάρει απροκάλυπτα την κοπέλα και την προσκαλεί έμμεσα να φύγει μαζί του. Καταλύτης για την απόφασή της είναι όταν εκείνος θα πάρει ένα μπουκάλι με το ποτό μαζί του. Δεν θα σχολιάσουμε τη συνέχεια που είναι φουλ σεξιστική με το ξήλωμα του φορέματος, αλλά εκείνη την εποχή δεν το συνειδητοποιούσαμε όπως σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ