Follow us

Νιώθεις πεσμένη και χωρίς διάθεση; Τότε αυτό χρειάζεται ο οργανισμός σου

Βρήκαμε τι θα σε τονώσει!

MissBloom TEAM
πεσμένη διάθεση iStock

Η καθημερινότητα και η ζωή μας σήμερα έχει γίνει αρκετά απαιτητική και αυτό φαίνεται σε κάθε συζήτηση που μπορεί να κάνεις με φίλους και συγγενείς και όλοι θα σου λένε το ίδιο πράγμα: "Νιώθω μία εξάντληση και δεν έχω διάθεση και κουράγιο”.

Δυστυχώς η κάθε ημέρα έχει πολύ τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα και πάντα ή κάτι θα μείνει που δεν έχουμε κάνει ή με κάποιον δεν έχουμε βρεθεί ή ακόμη και να τα έχουμε κάνει όλα νιώθουμε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια.

Μήπως αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείς εσένα και τον οργανισμό σου; Ένα σώμα έχεις και πρέπει να το φροντίζεις. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις αυτές τις βιταμίνες που όλο σκέφτεσαι και όλο αναβάλλεις για τον επόμενο μήνα;

Και τώρα που το σκέφτεσαι, αν σου έλεγα ότι μπορείς να πάρεις τις βιταμίνες σου όπου και να είσαι και να μην έχεις τη σκέψη και το άγχος αν έχεις νερό; Σίγουρα σε έπεισα! Τα Ivy Bears είναι οι βιταμίνες ζελεδάκια που υπόσχονται να τονώσουν τόσο εσένα, το ταίρι σου, αλλά και το παιδί σου.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και για όλες τις ανάγκες σου.

Αν ψάχνεις κάτι για τη μείωση του στρες και για χαλάρωση, τότε για σένα είναι τα IVYBEARS STRESS RELIEF, τα οποία είναι ζελεδάκια αρκουδάκια, επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών για να προσφέρουν ισορροπία στην καθημερινότητα σας. Κατάλληλες δόσεις Λάκτιου, L-Θεανίνης και εκχυλίσματος μελισσόχορτου προσφέρουν εσωτερική ισορροπία και ηρεμία με φυσικό τρόπο.

Για σένα που θέλεις να ενισχύσει τον οργανισμό σου, τα IVYBEARS BOOST IMMUNE είναι ζελεδάκια αρκουδάκια με υπέροχη γεύση, επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών σχεδιασμένο να βελτιώνει την υγεία σας. Εμπλουτισμένα με βιταμίνες D2, B12, C, και άλλες, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Και επειδή έρχεται και το καλοκαίρι και σίγουρα θέλεις ένα εντυπωσιακό μαύρισμα, πώς θα σου φαινόταν να πάρεις τα IVYBEARS BOOST TAN, τα οποία είναι επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών σχεδιασμένο για λαμπερό καλοκαιρινό δέρμα. Με κατοχυρωμένη φόρμουλα με β-καροτένιο, βιταμίνη D2 και βιταμίνη Α προσφέρουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο τη βελτιστοποίηση του μαυρίσματος και την απόλυτη προστασία κατά των ελευθέρων ριζών. Επιπλέον βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα Ivy Bears είναι χωρίς γλουτένη, τεχνητά αρώματα, χρωστικές, γεύσεις, σόγια και είναι όλα Cruelty free, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό σε μελέτες, τα μασώμενα ζελεδάκια απορροφούνται αποτελεσματικότερα και γρηγορότερα σε σχέση με τις κάψουλες και τα δισκία. Η κάθε συσκευασία περιέχει 60 ζελεδάκια και απευθύνεται σε όλους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ