Follow us

Anna Maria Mazaraki | Βρήκαμε τις λαμπάδες που θα κρατήσουμε αυτό το Πάσχα & είναι σκέτο "κόσμημα"

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Anna Maria Mazaraki έχει καταφέρει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, αφού έχει φροντίσει να μας ομορφύνει με τα υπέροχα κοσμήματά της.

MissBloom TEAM
Μαζαράκη

Το Πάσχα σηματοδοτεί την εποχή των κόκκινων αυγών, του όμορφου καιρού, των λαχταριστών κουλουρακίων και των εντυπωσιακών λαμπάδων. Όλοι θυμόμαστε το πώς ανυπομονούσαμε να δούμε μικροί τι λαμπάδα θα μας φέρει ο νονός ή η νονά μας. Πλέον, έχουμε μεγαλώσει και επιλέγουμε εμείς την λαμπάδα μας ή έχουμε γίνει εμείς οι νονοί και βρισκόμαστε στην έρευνα της ιδανικής λαμπάδας. Αν είστε και εσείς από εκείνους που θέλουν να κρατούν μια εντυπωσιακή λαμπάδα και όχι το απλό κερί της εκκλησίας, έχουμε κάτι να σας πούμε: Μην ψάχνετε άλλο! Σας έχουμε ξεχωρίσει τις καλύτερες λαμπάδες από την Anna Maria Mazaraki για να φωτίσουν τις πασχαλινές στιγμές σας με αγάπη, ζεστασιά και πολύ στιλ τόσο για εσάς όσο και για βαφτιστήρια σας - ειδικά αν το βαφτιστήρι έχει μεγαλώσει και του αρέσουν τα κοσμήματα.

Anna Maria Mazaraki | Βρήκαμε τις λαμπάδες που θα κρατήσουμε αυτό το Πάσχα & είναι σκέτο "κόσμημα"

Ανακαλύψτε όλες τις λαμπάδες εδώ

Ένα όνομα, αμέτρητα κοσμήματα

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Anna Maria Mazaraki έχει καταφέρει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, αφού έχει φροντίσει να μας ομορφύνει με τα υπέροχα κοσμήματά της. Με μια συνεχόμενη προσπάθεια να δημιουργήσει κοσμήματα που συνδυάζουν αριστοτεχνία και κομψότητα, έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο των καλαίσθητων κοσμημάτων για κάθε γούστο.

κοσμηματα

Ανακαλύψτε τις νέες αφίξεις από Anna Maria Mazaraki εδώ

Shine bright

Η συλλογή λαμπάδων από την Anna Maria Mazaraki εμπνέεται από την απλότητα και τη διαχρονικότητα διαφόρων στοιχείων του Πάσχα δημιουργώντας ξεχωριστά σχέδια λαμπάδων για όλα τα γούστα. Είτε είστε λάτρης του μίνιμαλ είτε στρέφεστε σε πιο funky επιλογές, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Παράλληλα, οι λαμπάδες είναι αρωματισμένες αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και το καλύτερο; Έρχονται μαζί μ’ένα κόσμημα που θα μείνει κοντά σας για πάντα!

Easter vibes

Τι πιο όμορφο και πασχαλινό από αυτή τη γεωμετρική λαμπάδα διακοσμημένη με ένα κρεμαστό κολιέ σε σχέδιο easter egg; Συνδυάζει υπέροχα τη μοντέρνα αισθητική με τη μινιμαλιστική εμφάνιση και βγαίνει σε εκρού, μαύρο ή φούξια. Το κολιέ είναι ορείχαλκος με κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ. Εντυπωσιάστε τόσο με τη λαμπάδα σας το Πάσχα, όσο και με το κολιέ που θα σας μείνει, μετά το πέρας των εορτών.

Μαζαράκη

Δείτε φορεμένο το υπέροχο κολιέ στη δεξιά φωτογραφία.

Βρείτε τη λαμπάδα εδώ!

Πασχαλινή διάθεση με twist

Το πνεύμα της άνοιξης ενσαρκώνεται χάρη στο φρέσκο, ζωηρό και χρωματιστό σχεδιασμό αυτής της τιρκουάζ λαμπάδας. Το αυγοειδές κολιέ που έρχεται μαζί, δίνει το απαραίτητο σύγχρονο twist στην παραδοσιακή μορφή ενός πασχαλινού αυγού, κάνοντάς το την πιο aesthetic επιλογή που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Το κολιέ έχει περίτεχνα σχέδια σμάλτου στολισμένα με διακριτικά ζιργκόν.

μαζαρακη

Στη δεξιά φωτογραφία φαίνεται η λεπτομέρεια από το κολιέ με τα περίτεχνα σχέδια επιχρυσωμένου μετάλλου στολισμένα με διακριτικά ζιργκόν.

Βρείτε τη λαμπάδα εδώ.

Evil eye

Είναι αυτό "🧿” το αγαπημένο σας emoji; Τότε αυτή η λαμπάδα έχει γεννηθεί για εσάς! Το μάτι είναι ένα χαρακτηριστικό element που έχει αγαπήσει το κοινό στις συλλογές της Anna Maria Mazaraki και το αναζητάει πάντα σαν πινελιά. Αυτή η unisex λαμπάδα, λοιπόν, με το κορδόνι και το ιδιαίτερο βραχιόλι με ματάκι θα σας φέρει προστασία και καλή τύχη, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι σας, είτε είναι κοπέλα είτε αγόρι, καθώς βγαίνει σε μαύρο, φούξια και εκρού. Μάλιστα, η λαμπάδα στο φούξια/εκρού χρώμα συνοδεύεται από βραχιόλι φτιαγμένο από ορείχαλκο με κίτρινο επιχρύσωμα 24Κ και φέρει το εμβληματικό "μάτι” από γυαλί μουράνο.

Μαζαράκη

Δείτε και τις δυο version της λαμπάδας στη φωτογραφία. Βρείτε τη λαμπάδα εδώ.

Do it like Audrey

Την πιο μίνιμαλ και Audrey Hepburn-inspired πρόταση αποτελεί αυτή η ορθογώνια λαμπάδα, στολισμένη με ένα λευκό μαργαριτάρι στη μέση, το οποίο σε συνδυασμό με τα απαλά χρώματα, ροζ και εκρού, που βγαίνει, την κάνει γλυκιά και παιχνιδιάρικη.

Μαζαράκη

Ανακαλύψτε τη λαμπάδα εδώ

Για εσάς, που θέλετε να κάνετε ένα έξτρα δωράκι στη φίλη, τη μαμά, την αδελφή ή το βαφτιστήρι σας που έχει γίνει εφηβάκι και περνάει τη φάση "Δε θέλω λαμπάδα, έχω μεγαλώσει” σας έχουμε βρει τις πιο τέλειες ιδέες δώρων πάλι από Anna Maria Mazaraki .

Τα σκουλαρίκια "σταγόνες” είναι best-seller κόσμημα αφού αποτελεί την πιο up-to-date τάση στα κοσμήματα.

κοσμημα

Βρείτε τα τα πιο viral σκουλαρίκια εδώ

Για περισσότερες επιλογές δώρων μέχρι 30 ευρώ πατήστε εδώ

Σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ ακόμα και χαριτωμένες τσάντες, εσείς επιλέγετε τι θα δώσετε στον καθένα. Οι επιλογές, τα στυλ είναι αμέτρητα. Μίνιμαλ ή μπολντ, ό,τι ψάχνετε, θα το βρείτε εδώ.

Μαζαράκη

Ανακαλύψτε η συλλογή για δώρα μέχρι 50 ευρώ εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ