Follow us

Η Εύη Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου, η νηπιαγωγός που βραβεύτηκε για τον τρόπο που μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν τα βιβλία, εξηγεί στο TheMamagers γιατί "το βιβλίο είναι ο διαρκής φίλος μας στο σχολείο"

MissBloom TEAM
Νηπιαγωγείο iStock

Η Εύη Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου δεν είναι μια συνηθισμένη δασκάλα. Λατρεύει τη λογοτεχνία και τα βιβλία- είναι και η ίδια δημοφιλής συγγραφέας- και θέλει να μεταδώσει την αγάπη της για τα βιβλία και στους μικρούς μαθητές. Φέτος βραβεύτηκε από τον Κύκλο Παιδικού Βιβλίου Ελληνικού Τμήματος ΙΒΒΥ με το βραβείο "Κούλα Κουλουμπή" που δίνεται σε εν ενεργεία νηπιαγωγό ή παιδαγωγό που εισάγει με τους πιο ευφάνταστους τρόπους τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας στον κόσμο του παιδικού βιβλίου.

Έχοντας μια εμπειρία από την εργασία της σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, με αντικείμενο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος, όταν μπήκε στη δημόσια εκπαίδευση το 2003 μετέφερε όλη την αγάπη της για τον μαγικό κόσμο των βιβλίων και στους μικρούς της μαθητές.

Ως συγγραφέας έχει εκδώσει παραμύθια, ιστορίες βραχείας φόρμας, διασκευές κλασικών έργων, βιβλία γνώσεων-δραστηριοτήτων και ποίηση, από το 2005. Έργα της έχουν βραβευτεί από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Διαβάστε περισσότερα στο TheMamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ