Follow us

Τι πρέπει να ξέρουν τα παιδιά σε περίπτωση που χαθούν | Η συμβουλή μιας μαμάς που έχασε τον 5χρονο γιο της στη Disneyland και πώς το παιδί κατάφερε να τη βρει

MissBloom TEAM
χανω το παιδι

"Ο μικρός μου γιος χάθηκε στη Disneyland. Ήταν το 2022 και ήταν ένα τρομακτικό γεγονός. Αλλά ήταν ένας γεγονός για το οποίο τον είχα προετοιμάσει, ευτυχώς που το είχα κάνει. Ήξερε τι να κάνει για αυτό τον βρήκαμε ασφαλή μέσα σε λίγα λεπτά”, λέει η Susie Allison, μαμά, δασκάλα και blogger του ‘busytoddler’.

"Και οι καλοί γονείς χάνουν τα παιδιά τους. Και τα καλά παιδιά χάνονται. Όταν κατεβήκαμε από ένα παιχνίδι με όλη την οικογένεια, με τα τρία παιδιά και τόσο πλήθος, ενώ έψαχνα να βρω το καρότσι, εμείς πήγαμε από τη μία πλευρά κι εκείνος από την άλλη. Ήταν 5 ετών. Συμβαίνουν αυτά. Αλλά όταν το συνειδητοποιήσαμε, δεν τον βλέπαμε πουθενά τριγύρω. Άφησα τα παιδιά με τον άντρα μου ώστε να μείνουν εκεί ακριβώς που χωριστήκαμε και πήγα να ειδοποιήσω κάποιον υπεύθυνο”, περιγράφει η μητέρα.

"Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω σε όποιον υπάλληλο έβλεπα ότι το 5χρονο παιδί μου είχε χαθεί. Τους είπα τι φορούσε ενώ έτρεχα ‘Αγόρι, γκρι φούτερ, κόκκινα παπούτσια‘”, λέει, εξηγώντας ότι σε περίπτωση που χάσετε το παιδί σας "φωνάξτε δυνατά. Να περιγράψετε καλά το παιδί. Δεν είναι στιγμή για ντροπές. Είναι η στιγμή να κινητοποιήσετε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Όλοι γύρω μου ήξεραν πως να βρουν το παιδί μου γιατί φώναζα πολύ δυνατά και έδινα την περιγραφή του”.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ