Follow us

"September Says"| Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Ariane Labed στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ariane Labed συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

MissBloom TEAM
ariane

Οι αδελφές July και September είναι τελείως διαφορετικές. Η September είναι κλειστή και δύσπιστη με τον κόσμο, ενώ η July είναι ανοιχτή και περίεργη για όλους και για όλα. Τις ενώνει η ανησυχία για την ανύπαντρη μαμά τους, τη Σίλα, η οποία δεν είναι σίγουρη τι να κάνει μαζί τους. Οταν η September αποβάλλεται από το σχολείο, η July αφήνεται να τα βγάλει πέρα και αρχίζει να διεκδικεί τη δική της ανεξαρτησία - κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τη September. Η ένταση μεταξύ των τριών γυναικών αυξάνεται όταν βρίσκουν καταφύγιο σε ένα παλιό εξοχικό στην Ιρλανδία, όπου η July ανακαλύπτει πως η σχέση της με τη September αλλάζει με τρόπους που δεν μπορεί να καταλάβει ή να ελέγξει εντελώς - και μια σειρά από σουρεαλιστικές συναντήσεις φέρνουν την οικογένεια στα όριά της.

Αυτή είναι η υπόθεση της πρώτης ταινίας μεγάλου μήκους που υπογράφει σκηνοθετικά και σεναριακά η Ariane Labed, διασκευάζοντας το "Sisters" της Daisy Johnson, της νεαρότερης συγγραφέα που ήταν ποτέ υποψήφια για το βραβείο Man Booker - στη Ελλάδα έχει εκδοθεί το "Κάτω από την Επιφάνεια" του 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ