Follow us

Σοφία Κόκκαλη | Η πολυβραβευμένη ηθοποιός που υποδύεται την κόρη της Βίκυς Καγιά

Η Μόσχα Σαλταφέρου της "Μικράς Αγγλίας" και η "Μήδεια" του Frank Castorf, σε μία ακόμη υπέροχη ερμηνεία.

MissBloom TEAM
Σοφία Κόκκαλη NDP

Είναι πολυπράγμων και δραστήρια. Έχει καταπιαστεί με αμέτρητα πράγματα και τα έχει καταφέρει εξίσου καλά. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, η οποία εκτός από πετυχημένο μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, τώρα δοκιμάζει τις ικανότητές της και στην υποκριτική. Όχι ότι είναι η πρώτη της εμφάνιση, μιας και όλοι τη θυμόμαστε στο "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" να υποδύεται πάνω κάτω τον εαυτό της, αλλά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε σε μία τόσο ευαίσθητη ερμηνεία και μάλιστα με ρόλο πρωταγωνιστικό.

"Πολύδροσο" είναι ο τίτλος της ταινίας, η οποία έχει γυριστεί στην Αθήνα και περιγράφει τη σχέση ανάμεσα σε μία μητέρα και μία κόρη. Την κόρη της Βίκυς Καγιά, υποδύεται η πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, Σοφία Κόκκαλη. Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα με το εκφραστικό πρόσωπο, έχει τραβήξει, και δικαίως, την προσοχή του κοινού, με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της αλλά και τη δυνατή της ερμηνεία.

Σοφία Κόκκαλη | Η πολυβραβευμένη ηθοποιός που υποδύεται την κόρη της Βίκυς Καγιά

Ποια είναι όμως η συμπρωταγωνίστρια της Βίκυς Καγιά;

Η Σοφία Κόκκαλη είναι 36 ετών, και μπορεί στο τηλεοπτικό κοινό να έγινε γνωστή μέσα από το "Milky Way" αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι νέα στον χώρο της υποκριτικής. Το αντίθετο μάλιστα καθώς το βιογραφικό της είναι άκρως εντυπωσιακό. Είναι απόφοιτος του Εθνικού θεάτρου και έχει, ήδη, πολλές διακρίσεις στην κατοχή της. Έχει ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές, εξαιρετικές παραγωγές. "Μικρά Αγγλία", "Electra", "Το Νήμα" και "Digger" είναι μερικοί από τους ρόλους της για τους οποίους, αξίζει να αναφερθεί, ήταν υποψήφια για βραβεία ερμηνείας. Μάλιστα για την ταινία "Το Νήμα" τιμήθηκε με το βραβείο Πρώτου Γυναικείου Ρόλου. Επίσης, είναι κάτοχος και του θεατρικού βραβείου "Μελίνα Μερκούρη" το οποίο μοιράστηκε με την ηθοποιό, Αμαλία Καβάλη, το 2021 λόγω της παύσης εξαιτίας της πανδημίας.

Σοφία Κόκκαλη

Σχετικά με τη θεατρική της δράση αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι επιλέχθηκε από τον Γερμανό σκηνοθέτη Frank Castorf για την παράσταση "Μήδεια" στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου. Η εν λόγω παράσταση παρουσίασε 5 διαφορετικές εκδοχές της "Μήδειας" ερμηνευμένες από τις Σοφία Κόκκαλη, Μαρία Ναυπλιώτου, Στεφανία Γουλιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Αγγελική Παπούλια.

Όσο για την ίδια, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αν έπρεπε να επιλέξει, θα επέλεγε τον κινηματογράφο.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας "Πολύδροσο"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ