Follow us

Τι έκπληξη ετοίμασε το περιοδικό "Ιδέες και Λύσεις";

Μια είδηση για όλους όσους αγαπούν το design

Μια είδηση για όλους όσους αγαπούν το design

Μια είδηση για όλους όσους αγαπούν το design


To αγαπημένο μας περιοδικό, με μια πολύχρονη διαδρομή στο χώρο του design εγκαινιάζει μια νέα εποχή εισάγοντας το "Contract". To νέο τεύχος μάλιστα ξεχωρίζει γιατί πλέον είναι διαδραστικό και η ύλη του εμπλουτίζεται με video που μπορείς να δεις μέσα από το app click2c.

Ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Κοντόπουλος,
γράφει για το νέο αυτό τεύχος στο editorial του: "Το Ιδέες & Λύσεις για το σπίτι προχωράει σε μια νέα έκδοση, ένα ξεχωριστό τεύχος, αφιερωμένο στους επαγγελματικούς χώρους. Ταξιδεύουμε στα πιο ενδιαφέροντα ξενοδοχεία, στους πιο ιδιαίτερους χώρους εστίασης στο εξωτερικό και την Ελλάδα και εμπνεόμαστε για αλλαγές και επεμβάσεις στον προσωπικό μας χώρο. Πάντα στην πρωτοπορία της αισθητικής, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι οι χώροι όπου υιοθετούνται –πριν από οπουδήποτε αλλού– οι νέες τάσεις της διακόσμησης, κάποιες φορές μάλιστα όχι απλώς «υιοθετούνται» αλλά «διαμορφώνονται». Με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων και interior designers, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που έχουμε επιλέξει να παρουσιάσουμε σε αυτό το τεύχος είναι οι χώροι που βάζουν πρώτοι τις τάσεις σε εφαρμογή, που τις δείχνουν στις πραγματικές συνθήκες ενός υπνοδωματίου, ενός καθιστικού,

ενός εξωτερικού χώρου. Εμείς πήραμε ιδέες από όλους αυτούς τους χώρους και τις μοιραζόμαστε μαζί σας στις σελίδες που ακολουθούν.

Επιπλέον, το Ιδέες & Λύσεις για το σπίτι –το περιοδικό με την ιστορία των 30 και πλέον χρόνων– γίνεται τώρα το πρώτο διαδραστικό περιοδικό για το σπίτι στην Ελλάδα. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή clic2c και δείτε στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας το extra περιεχόμενο που «κρύβουν» οι σελίδες με το αντίστοιχο σήμα (μάθετε τα πάντα για το clic2c στις σελίδες 8-9). Η νέα εποχή που μόλις ξεκίνησε δίνει πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες απελευθερώνοντας το περιοδικό από τα όρια του χαρτιού. Δίνει απεριόριστες δυνατότητες και πλέον απεριόριστες Ιδέες & Λύσεις!
"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ