Follow us

Έπιπλα με υπογραφή Alexander Wang

Nέα πρωτοποριακή συνεργασία για το σχεδιαστή

wang

Nέα πρωτοποριακή συνεργασία για το σχεδιαστή


O Alexander Wang είναι ενας διάσημος σχεδιαστής με πολύ ιδιαίτερο στυλ, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga και όπως φαίνεται λάτρης του design. Η ευτυχής συγκυρία τα έφερε έτσι ώστε να είναι και πελάτης και φίλος του σχεδιαστή επίπλων Ryan Korban και έτσι πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον deco χωρο δημιουργώντας μια μικρή σειρά επίπλων για το brand Poltrona Frau.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα μπορούμε να δούμε από τον επόμενο κιόλας μήνα μιας και ο Wang έχει περάσει αρκετό καιρό τα προηγούμενα χρόναι κοντά στον Korban στη Νέα Υόρκη όπου γνώρισε τη δουλειά των Karl Springer και Milo Baughman που είναι η έμπνευση για τη δική του δουλειά.

Έπιπλα με υπογραφή Alexander Wang

Από τα χεράκια του Alexander γεννήθηκαν 3 κομμάτια εσωτερικής διακόσμησης σπιτιού από πολυτελή και διαχρονικά υλικά.
Μια πολυθρόνα με πολυγωνική μεταλλική βάση από ύφασμα ή δέρμα ή ένα mini-bar από ξύλο και μέταλλο μπορεί να προτεθούν στη ίστα με τα αντικείμενα του πόθου σου συτή τη χρονιά αν και οι τιμές τους είναι αρκετά απαγορευτικές για την εποχή.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και είπε: "Το design για εμένα πρέπει να πηγάζει από ένα αίσθημα εσωτερικής ακεραιότητας και από μια επιθυμία για κάτι που θα έφτιαχνα για τον εαυτό μου, που θα με ενθουσιάσει".

Photos: Clement Pascal, The Wall Street Journal

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ