Follow us

Deco Colour: Βάλε χρώμα στο σπίτι σου

Με μικρές -ή και μεγάλες- πινελιές από αγαπημένες σου αποχρώσεις

Deco Colour: Βάλε χρώμα στο σπίτι σου

Αν προτιμάς την κλασσικότητα στην διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά σου λείπει η ζωντάνια, το φως και η funky διάθεση, ιδού τι πρέπει να κάνεις.

Το χρώμα είναι προορισμένο να φτιάχνει την κάθε διάθεση και καλό θα ήταν να μην λείπει από το κάθε σπίτι. Πώς μπορείς να προσθέσεις μικρές πινελιές χρώματος στον χώρο σου χωρίς να αλλάξει όλο το στυλ του; Δες παρακάτω μερικές έξυπνες ιδέες:


[gallery ids="69047,69048,69049,69050,69051,69052,69124"]

Αν δεν είσαι ιδιαίτερη τολμηρή στα έπιπλα και προτιμάς να βασιστείς στην κλασικότητα του άσπρου και στην κομψότητα του ξύλου, μην διστάσεις να δώσεις χρώμα μέσα από ένα χαλί σε συνδυασμό με πολύχρωμα μαξιλάρια.

Βάψε δίχρωμους τους τοίχους και πάιξε με έπιπλα, υφάσματα και χαλιά στις ίδιες αποχρώσεις, που ωστόσο θα προσφέρουν μια ευχάριστη «φλυαρία» στον χώρο.

Πώς μπορείς να ανανεώσεις μια βαρετή κουζίνα; Με ένα χρωματιστό stand, και φυσικά διάφορα funky σκεύη που θα δώσουν ζωντάνια στον χώρο σου.

Έχοντας για καμβά το άσπρο, δώσε χρώμα με διάφορα μικρά αξεσουάρ, όπως πίνακες, βάζα και λουλούδια, αλλά και με φλούο χρώματος σκαμπό, που θα ανανεώσουν την παραμονή σου.

Αν φοβηθείς το πολύ χρώμα ενός μεγάλου καναπέ, δώσε βάση σε μια πολυθρόνα, που δεν «πιάνει» μεγάλη επιφάνεια αλλά είναι ικανή να κάνει τη διαφορά.

Βάψε την από μέσα πλευρά της πόρτας ένα έντονο χρώμα που θα δώσει φως στην είσοδο, και κράτα «ήσυχο» τον υπόλοιπο χώρο.

Και φυσικά για τις πολύ τολμηρές, οι χρωματιστές συσκευές κουζίνας είναι η ιδανική λύση και σίγουρα η πιο πρωτότυπη αλλά και ξεχωριστή!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ