Follow us

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου

Πάρε ιδέες για να αναζητήσεις τη δική σου βουτιά δροσιάς και πολυτέλειας

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου


Πάρε ιδέες για να αναζητήσεις τη δική σου βουτιά δροσιάς και πολυτέλειας

Μερικές από τις πιο όμορφες πισίνες του κόσμου βρίσκονται σκαρφαλωμένες στις πλαγιές του Αιγαίου.


10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου
Η εικόνα αυτή έχει κάνει του γύρο όλου του πλανήτη! Πρόκειται για την "cave pool" όπως αποκαλείται η υπόσκαφη πισίνα στο ξενοδοχείο Katikies στη Σαντορίνη. Αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες που έχουμε δει αρχιτεκτονικά και σίγουρα έχει παρακινήσει πολλούς τουρίστες να επισκεφτούν τη χώρα μας.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 2
Η μόνη πισίνα που περιβάλλεται από βοτσαλάκι δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην παραλία, είναι η πισίνα του ξενοδοχείου Aegea Blue στην Άνδρο. Bρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου στο Ζόρκο, με θέα στο ποτάμι που οδηγεί στην 4η καλύτερη παραλία της Ελλάδας.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 3

Η γεωμετρική πισίνα του Grace Ηotelστη Σαντορίνη με φόντο το νησί του ηφαιστείου την ώρα του δειλινούδημιουργεί μια από τις πιο μαγικές εικόνες που μπορείς να απολαύσειςστην Ελλάδα.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 4
Η καλύτερη πισίνα για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο είναι η πισίνα του ξενοδοχείο Bill & Coo στη Μύκονο. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τις σουίτες με θέα στη θάλασσα και φυσικά για την πισίνα υπερχείλισης με θέα στον κόλπο.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 5
Χαλάρωσε μέσα στην πισίνα του Cavo Olympo στο Λιτόχωρο και νιώσε ότι αιωρείσαι πάνω στο νερό με φόντο τον ορίζοντα του Θερμαϊκού κόλπου.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 6
Μια από τις πλέον εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου βρίσκεται στο ξενοδοχείο Kirini suites and spa, ένα ξενοδοχείο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και βεράντες σε διάφορα επίπεδα, κρεμασμένο από τον γκρεμό, με θέα στο νησί του Ηφαιστείου.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 7
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό, από το να χαλαρώσεις με τον αγαπημένο σου στο daybed που βρίσκεται δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου San Antoniο στην Σαντορίνη. H όμορφη πισίνα υπερχείλισης περιβάλλεται από εξωτικούς κήπους και βρίσκεται σεαπομονωμένη τοποθεσία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 8
Η φωτογραφία της αιώρας δίπλα από την πισίνα σε κάνει να ονειρεύεσαι στιγμές χαλάρωσης με φόντο το νησί της Τήνου στις βίλες «Δήλες και Ρηνειές». Η easy living αισθητική μπλέκεται κομψά με τα στοιχεία της κυκλαδικής παράδοσης, δημιουργώντας έτσι αδιαίρετους κρίκους σύνδεσης ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και το αύριο.


10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 9
Η δωρική πολυτέλεια συναντά την ανάγκη για χαλάρωση και στιγμές ηρεμίας στην πισίνα του ξενοδοχείου Boheme στη Μύκονο. Η πισίνα σε ακανόνιστο μέγεθος περιτρυγυρίζεται από μια βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

10 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες του Αιγαίου - εικόνα 10
Η πισίνα του Thallata στην Αγία Άννα της Εύβοιας ξεχωρίζει για τη γέφυρα που συνδέει απευθείας το deck με το μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα. Εκεί μάλιστα λειτουργεί η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη παραλίας στον κόσμο.
Τονησί των ανέμων επισκέφτηκε η Μαριέττα με την οικογένεια της μετά - Seemore at:https://www.missbloom.gr/celebrities/celebs-now/21778/articles/leon-patitsas,-marietta-xroysala-sti-myk/article.aspx#sthash.8JtR42gt.dpuf

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ