Follow us

5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy

Ετοίμασε το για το χειμώνα με έξυπνες διακοσμητικές ιδέες

5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy

Ετοίμασε το για το χειμώνα με έξυπνες διακοσμητικές ιδέες


Μερικές μικρές αλλαγές και προσθήκες στο χώρο σου θα τον κάνουν πιο ζεστό και έτοιμο για να υποδεχτεί το χειμώνα.

Το styling του καναπέ

5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy
Μπορείς να μετατρέψεις το καθιστικό σου σε χειμερινό σκηνικό κάνοντας ένα πιο θεματικό "styling" στον καναπέ σου. Παίξε με ριχτάρια και μαξιλάρια σε γήινα χρώματα και συνδύασε γκρι με κόκκινο για ένα πιο "dramatic look". Τα μαξιλάρια που μοιάζουν με πλεκτά δίνουν την αίσθηση του cozy και δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για να χαλαρώσεις με μια κούπα ζεστή σοκολάτα.

Το sheepskin


5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy - εικόνα 2
Διακόσμησε τις καρέκλες σου με χουχουλιάρικα sheepskins. Μπορείς να εφαρμόσεις αυτή την τάση στο γραφείο ή στην τραπεζαρία. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το χώρο πιο ζεστό και θα δεις ότι οι καλεσμένοι σου δεν θα ξεκολάνε από τις καρέκλες σου.

Layering χαλιών


5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy - εικόνα 3
Ένας ωραίος τρόπος για να δώσεις χρώμα στο χώρο σου αλλά και για να το κάνεις πιο ζεστό είναι το layering διαφορετικών χαλιών. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να "ντύσεις" ένα μεγάλο ενιαίο χώρο και να παίξεις με διαφορετικά μοτίβα. Πρόσεξε όμως τα χαλιά σου να είναι σε παρόμοια χρωματική παλέτα για να έχεις ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

Τα ξύλα για το τζάκι

5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy - εικόνα 4
Τα ξύλα που έχεις στην αποθήκη και περιμένουν την σειρά τους για να μπουν στο τζάκι μπορούν να αποκτήσουν ρόλο διακοσμητικού. Από μόνα τους δίνουν την αίσθηση της ζεστασιάς και της θαλπωρής και ταιριάζουν υπέροχα δίπλα σε κάθε τζάκι. Συμβάλουν στο να δημιουργήσεις μια αισθητική σαλέ ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

Η ταπετσαρία


5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy - εικόνα 5
Επενδυσε τον τοίχο που φιλοξενεί το τζάκι με μια ταπετσαρία σε print που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση. Με τον τρόπο αυτό δίνεις στο τζάκι πρωταγωνιστικό ρόλο και το "καδράρεις" μεταφέροντας το οπτικό ενδιαφέρον στο πιο "ζεστό" σημείο του χώρου. Μπορείς να βρεις την συγκεκριμένη ταπετσαρία με ένα κλικ στο rdecoshop.gr

Οι κουβέρτες

5+1 ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου πιο cozy - εικόνα 6
Φτιάξε ένα καλάθι με κουβέρτες και τοποθέτησε το δίπλα από τον καναπέ σου. Με τον τρόπο αυτό οι φιλοξενούμενοι σου θα νιώθουν πιο "ευπρόσδεκτοι" ενώ παράλληλα ο χώρος θα πλυμμηρίσει με μια αίσθηση θαλπωρής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ