Follow us

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη

Το μάρμαρο γίνεται αντικείμενο καθημερινής χρήσης στα χέρια του αγαπημένου μας αρχιτέκτονα

Χριστουγεννιάτικο Art De La Table από τον Σπύρο Σούλη

Το μάρμαρο γίνεται αντικείμενο καθημερινής χρήσης στα χέρια του αγαπημένου μας αρχιτέκτονα


Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, των Λυδία Χαϊδά και Σπύρου Σούλη, επαναπροσδιορίζει την οπτική μας σε αυτό το απόλυτα ελληνικό υλικό, το μάρμαρο που είναι απόλυτα συνυφασμένο με την παράδοση και την ιστορία μας! Το μάρμαρο αποκτά σήμερα νέα προσωπικότητα, συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής στη διακόσμηση και υιοθετεί ένα νέο πιο χρηστικό χαρακτήρα.


Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη
Σπύρος Σούλης

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS, δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει το μάρμαρο στις υπηρεσίες του ανθρώπου, ικανοποιώντας τις αισθητικές και χρηστικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα. «Όραμά μας, είναι το μάρμαρο να συνδέεται στενά με τον Ελληνισμό ως ένα σύγχρονο εργαλείο, κατάλληλο για καινοτόμες εφαρμογές» δηλώνει Λυδία Χαϊδά. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, μάλιστα, το μάρμαρο ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη και αγάπηθηκε μέσα από ένα νέο πρίσμα, ως αντικείμενο καθημερινής χρήσης!

ART DE LA TABLE

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 2

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 3

Το art de la table είναι η τέχνη στο στήσιμοτου τραπεζιού που δίνει μια νέα διάσταση στη γαστρονομία. Τα Χριστούγεννα είναι άλλωστε η εποχή που οι απαιτήσεις για το στόλισμα του τραπεζιού αυξάνονται! Τα ρεβεγιόν και τα καλέσματα είναι η καλύτερη αφορμή για να ντύσεις την τραπεζαρία σου στα γιορτινά, δείχνοντας έτσι την αγάπη σου για τυς καλεσμένους! Η επιλογή και η νοστιμιά του μενού, δεν αρκούν για την επιτυχία ενός γεύματος.

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 4

Η παρουσίαση του τραπεζιού με ένα πρωτότυπο art de la table μπορεί να κλέψει την παράσταση ακόμα και από τις δημιουργίες του πιο διάσημου chef. Wine cooler από Pietra Grey η Carrara, πιάτα και βάσεις παρουσίασης από Silver Creta ή Gris Antracita Quartz, μπολ μπαχαρικών από λευκό μάρμαρο Thasos και υπέροχα κηροπήγια από Thasos ή Silver Creta, δίνουν στο κάλεσμα σου μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας.

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 5

Σύμφωνα με το αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη: «το ταξίδι μας στον κόσμο του μαρμάρου έχει ως έμπνευση τις ανεξάντλητες εφαρμογές του και εκφράζεται με τις ελληνικές σχεδιαστικές αξίες, τις λιτές γραμμές και τη γεωμετρία».

HOME DECORATION

To μάρμαρο ως πρώτη ύλη δίνει μια βαθιά αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε χώρο προσδίδοντας ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο ύφος στην καθημερινότητα του σπιτιού.

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 6

Οι λεπτομέρεις από μάρμαρο δίνουν έξτρα πόντους κομψότητας και στιλ σε κάθε χώρο! Φέτος τα Χριστούγεννα παίξε με τα υλικά και τις υφές, συνδυάζοντας μάρμαρο με ξύλο ή χρησιμοποίησε ακόμα και κάστανα για το στολισμό του τραπεζιού.

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 7

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 8

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 9

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 10

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 11

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 12


ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πόσο διαφορετικά θα δείξειι μια ποικιλία τυριών αν τοποθετηθεί πάνω σε μια πιατέλα από μάρμαρο; Η μαγειρική αποκτά άλλη διάσταση με ένα γουδοχέρι από μάρμαρο Nestos ή μια επιβλητική βάση μαχαιριών από Carrara κάνοντας την κουζίνα σου πόλο έλξης.

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 13

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 14

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 15

Τα μπολ μπαχαρικών από Pietra Grey αναδεικνύουν τα μπαχαρικά σας μέσα σε μπολ από λευκό μάρμαρο Thasos. Οι επιφάνειες κοπής από Gris Antracita Quartz είναι ειδικά επεξεργασμένες και κατάλληλες για τη χρήση τους.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Δωρική πολυτέλεια δια χειρός Σπύρου Σούλη - εικόνα 16

Η ΙKTINOS MARMARON – SPIROS SOULIS DESIGNS φέρνει το μάρμαρο στην καθημερινότητά μας, ακόμα και στους πιο προχωπικούς χώρους. Θήκη για το σαπούνι, την οδοντόπαστα και την οδοντόβουρτσα καθώς και βάση από μάρμαρο Θάσου για τοποθέτηση αρωμάτων ή άλλων αντικειμένων, είναι μερικές από τις πιο minimal chic σχεδιαστικές δημιουργίες του Σπύρου Σούλη που συνδυάζουν την δωρική πολυτέλεια με τις καθημερινές ανάγκες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ