Follow us

Ένα ρετρό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Μας δίνει ιδέες και έμπνευση για να στήσουμε το δικό μας retro σκηνικό

Ένα ρετρό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Μας δίνει ιδέες και έμπνευση για να στήσουμε το δικό μας retro σκηνικό


Έχει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, άνετο καθιστικό που ενώνεται με την τραπεζαρία, αλλά και απομονώνεται με συρόμενη ξύλινη πόρτα, και μια πολύ χαρούμενη κουζίνα. Οι βεράντες του έχουν άνετες γωνιές για χαλάρωση και υπέροχη θέα στο Λυκαβηττό.
[gallery ids="92157,92158,92159,92160,92161,92162,92163,92164"]

Από την πρώτη στιγμή που μπαίνει κανείς στο σπίτι αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο με φρέσκες ιδέες που δημιουργήθηκε από κάποιον που αγαπάει την αρχιτεκτονική και κατέχει την τέχνη του interior design.

Οι παλιές δανέζικες καρέκλες και το coffee table που κληρονόμησε από τη γιαγιά του βρήκαν τη θέση τους στο σαλόνι και συνδυάστηκαν με έναν κίτρινο μοντέρνο καναπέ.

O ιδιοκτήτης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο συνδυασμό των χρωμάτων, των στυλ και των τάσεων.

Παντού υπάρχουν εκπλήξεις με διάφορα αντικείμενα και έπιπλα από τα σκουπίδια και από vintage shops αλλά και έργα τέχνης και αφίσες από εκθέσεις. Φυσικά δεν λείπουν και κομμάτια σύγχρονου design από τον οίκο Vitra, το Habitat ή την Ikea.

Η τραπεζαρία είναι ονειρική, με την ταπετσαρία που σχεδίασε ο σκηνογράφος δίνοντας έμφαση σε μια νέον επιγραφή με το όνομα του αγαπημένου του συγκροτήματος. «Αγαπώ τους Ramones, αγαπώ το φως –φυσικό και τεχνητό–, αγαπώ την ατμόσφαιρα.

Η κουζίνα, δίπλα στην τραπεζαρία, είναι ένα ουράνιο τόξο με αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων αλλά πολύ λειτουργική και πρακτική.

Τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια ακολουθούν το ίδιο concept, με έντονα χρώματα και χαλαρή διάθεση.

Ένα χαρούμενο και ταυτόχρονα φιλόξενο σπίτι που αντανακλά την προσωπικότητα και τη θετική ενέργεια του ιδιοκτήτη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ