Follow us

Τα έπιπλα Stokke Home μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σου

Όταν η κατασκευαστική δεξιοτεχνία συναντά το καλύτερο σκανδιναβικό design

Τα έπιπλα Stokke Home μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σου
Όταν η κατασκευαστική δεξιοτεχνία συναντά το καλύτερο σκανδιναβικό design

Ο σχεδιασμός του παιδικού δωματίου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο ευχάριστες αλλά και συνάμα αγχώδης διαδικασίες στη ζωή κάθε μέλλουσας μαμάς. “Θα είναι όλα όπως τα έχεις φανταστεί; Όμορφα, άνετα και λειτουργικά”; Η Stokke Home δεν διευκολύνει απλά τη ζωή κάθε νέου γονιού, αλλά σχεδιάζει προϊόντα που ενισχύουν τον δεσμό του με το παιδί.

Τα έπιπλα Stokke Home μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σου

Έτσι παρουσιάζει μία συλλογή που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση με το πάθος για τον σχεδιασμό – πάντα προς το συμφέρον του παιδιού – έχοντας σαν στόχο έξυπνα και αειφόρα προϊόντα για τα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι με την Stokke Home μπορείς να δημιουργήσεις το δωμάτιο που θα κοιμίζεις το νεογέννητο μωρό σου και που λίγα χρόνια αργότερα θα παίζεις δημιουργικά με το παιδί σου.

Τα έπιπλα Stokke Home μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σου - εικόνα 2

“Σπίτι είναι το μέρος όπου είσαι ο εαυτός σου, όπου περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, το μέρος όπου χαλαρώνεις, παίζεις και νιώθεις ασφάλεια” τονίζει ο σχεδιαστής Robert Myerene και καταλήγει “Θέλαμε τα προϊόντα να μεγαλώνουν με το παιδί σας, πέρα από κάθε τάση της μόδας ή χρονική περίοδο”.

Τα έπιπλα Stokke Home μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σου - εικόνα 3

Συνδυάζοντας την κατασκευαστική δεξιοτεχνία και το καλύτερο σκανδιναβικό design, η ευελιξία , η ευελιξία της σειράς Stokke Home σου επιτρέπει να επιλέξεις και να συνδυάσεις κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο σου, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και το προσωπικό σου γούστο. Η σειρά Stokke Home έχει βρει το σπίτι της στο Stokke Shop by Τρίκυκλο στο Χαλάνδρι, το οποίο έχει αναλάβει την αποκλειστική πώληση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Δες στο www.stokke.com όλα τα προιόντα Stokke Home.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ