Follow us

10 φωτογραφίες που θα σου δώσουν έμπνευση να φτιάξεις το δικό σου DIY daybed από παλέτες

Και να δημιουργήσεις τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης στο σπίτι σου

hfyh

Και να δημιουργήσεις τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης στο σπίτι σου


Με ελάχιστο budget, μπορείς να φτιάξεις μια όαση ξεκούρασης στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου. Αν ζεις σε διαμέρισμα με μικρό μπαλκόνι εκμεταλλεύσου κάθε τετραγωνικό εκατοστό για να στήσεις ένα "κρεβάτι" ξεκούρασης ενώ αν έχεις μεγάλο χώρο και δυσκολεύεσαι να τον "γεμίσεις" δημιούργησε μια μεγάλη σύνθεση από καναπέ, daybed και coffee table για εσένα και τους φίλους σου.


Ένα στρώμα κρεβατιού ξαπλωμένο πάνω σε δύο κολλημένες παλέτες δημιουργεί το πιο δροσερό hotspot χαλάρωσης στη βεράντα σου. Χρησιμοποιήσε ένα σεντόνι στο αγαπημένο σου χρώμα και παίξε στο styling με μαξιλάρες.


Η γωνία σε σχήμα Γ της βεράντας σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο καναπέ και να εκμεταλευτείς τους τοίχους ως πλάτη. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη.


Την ίδια λογική μπορείς να ακολουθήσεις και για τους μεγάλους κήπους. Ένας καναπές σε σχήμα Γ από παλέτες αποτελεί την πλέον οικονομική λύση για να γεμισεις το χώρο. Δώσε χαρακτήρα με την επιλογή των μαξιλαριών και ολοκλήρωσε το styling του χώρου με επιδαπέδια φαναράκια.


Για μια πιο μίνιμαλ και σκανδιναβική προσέγγιση προτίμησε λευκές, μακρόστενες μαξιλάρες.


Τόλμησε να παίξεις με τα χρώματα, τις υφές και τα prints συνδυάζοντας ετερόκλητα στοιχεία όπως ρατάν, tropical prints, ρίγες και chevron.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα ii



Ένα διπλό κρεβάτι από παλέτες στη βεράντα θα γίνει πόλος έλξης για όλους τους φίλους σου. Ολοκλήρωσε το χώρο με λευκές γάζες σε ρόλο κουρτίνας και φαναράκια σε διάφορα μεγέθη.

Φτιάξε ένα καναπέ σε σχήμα Π με παλέτες και λευκές μαξιλάρες για ένα scandinavian chic χώρο.

Μην ξεχνάς, ότι εκτός από καναπέ η παλέτα μπορεί να σου δώσει και ένα πολύ κομψό coofee table. Μπορείς να την καλύψεις με ξύλα όπως στην φωτογραφία ή να παίξεις με γυαλί και plexiglass.


Για ένα boho look συνδύασε έθνικ φαναράκια, με vintage τραπέζι και λινά υφάσματα.



Τέλος, η πολυχρηστική παλέτα μπορεί να παίξει και το ρόλο του ντεκ αφού τοποθετείτε σαν "πλακάκια" πάνω σε χαλίκι, τσιμέντο ή χώμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ