Follow us

Πώς να φτιάξεις το σπίτι σου σαν εκείνα που βλέπεις στο Pinterest

Ο απόλυτος, vintage deco οδηγός

Πώς να φτιάξεις το σπίτι σου σαν εκείνα που βλέπεις στο Pinterest

Ο απόλυτος, vintage deco οδηγός

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών για τις οποίες το Pinterest είναι κάτι σαν θρησκεία. Εμείς θα μπορούσαμε άνετα να συμπεριλάβουμε τον εαυτό μας σε αυτή την ομάδα. Ο λόγος είναι απλός: Πρόκειται για μια ατέρμονη πηγή έμπνευσης που προσφέρει λύσεις, DIY και μη, για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Πέρα από αυτό, το Pinterest παίζει και τον ρόλο ενός πολύ ικανού διακοσμητή, καθώς οι deco προτάσεις που αναρτούν στα boards τους οι διάφοροι χρήστες, είναι ικανές να μας ταξιδέψουν και να μας δώσουν τις πιο ευφάνταστες ιδέες για τον εσωτερικό μας χώρο.

Εμείς ύστερα από μια μικρή έρευνα, συγκεντρώσαμε σε ένα ρεπορτάζ αγοράς όλα εκείνα τα αντικείμενα που με λίγα χρήματα, θα ανανεώσουν τον χώρο μας, μετατρέποντάς τον σε έναν από εκείνους τους επίγειους παραδείσους που “καρφιτσώνουμε” στον “τοίχο” μας.

Πώς να φτιάξεις το σπίτι σου σαν εκείνα που βλέπεις στο Pinterest

Μια φίλη διακοσμήτρια υποστηρίζει πως, σε κάποιες περιπτώσεις, όσα περισσότερα μικρά και όμορφα αντικείμενα έχει ένας χώρος, τόσο πιο "ζεστός" γίνεται. Ναι, το μίνιμαλ είναι τάση στην μόδα και την διακόσμηση, αλλά καμιά φορά και ο μαξιμαλισμός έχει την γοητεία του.

Πώς να φτιάξεις το σπίτι σου σαν εκείνα που βλέπεις στο Pinterest - εικόνα 2

Σετ με σεντόνια και μαξιλαροθήκες από περκάλι με φύλλα, Zara Home 15.99-85.99 ευρώ

Δες περισσότερες ιδέες στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ