Follow us

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου

Και να πολλαπλασιάσεις τα τετραγωνικά σου

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου

Και να πολλαπλασιάσεις τα τετραγωνικά σου


Η κουζίνα είναι ίσως ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού για την ελληνική οικογένεια! Δεν είναι μόνο χώρος για φαγητό αλλά κυρίως το σημείο όπου παίρνονται οι μεγάλες, τελικές αποφάσεις! Γιατί λοιπόν να μη του κάνεις το απαραίτητο styling; Κλέψε έξυπνες ιδέες για να αυξήσεις τις αποθηκευτικές ικανότητες και να ελαφρύνεις την εικόνα της.

Οι βασικές τάσεις που έχουν κυριεύσει το χώρο του kitchen design τις τελευταίες σεζόν είναι το λευκό (λευκό παντού σε ντουλάπια, πάτωμα, αξεσουάρ), το country (country με γαλλικό αέρα αλλά σκανδιναβικές καταβολές) και το ξύλο (μασίφ ξύλο στις φυσικές του αποχρώσεις).

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου
Εκμεταλεύσου την πάνω πλευρά από τα ντουλάπια της κουζίνας χρησιμοποιώντας ψάθινα καλάθια για αποθηκευτικό χώρο! Εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις εποχικά αξεσουάρ, από χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι κουζινικά που χρησιμοποιείς σπάνια.

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 2
Βάψε με μπογιά για μαυροπίνακα ένα μέρος της κουζίνας. Μπορεί να είναι ο τοίχος που διατρέχει τον πάγκο, υα ξύλινα ντουλάπια ακόμα και τα πλακάκια. Με αυτό τον τρόπο δίνεις ένα μοντέρνο τόνο χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Είναι πολύ καλή λύση για να κρατάς σημειώσεις, να γράφεις συνταγές και να αφήνεις μηνύματα στην οικογένεια σου.

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 3
Οι γυμνοί τοίχοι, με ράφια στη θέση των ντουλαπιών είναι μια τάση που λατρέψαμε τα τελευταία χρόνια. Φέτος βλέπουμε μια αλλαγή στα υλικά με ακατέργαστο ξύλο να πρωταγωνιστεί κλέβοντας τη λάμψη του μοναστηριακού πάγκου.


Διάβασε περισσότερα στη σελίδα ii


Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 4
Τογυαλί είναι ένα σχεδόν "αόρατο" υλικό στο σπίτι και σου επιτρέπει ναγεμίσεις τον τοίχο με ράφια χωρίς όμως να βαρύνεις την εικόνα του. Είναιη πιο stylish προσέγγιση για την αποθήκευση των ποτηριών ενώ δείχνειυπέροχα με κρυφό φωτισμό ή σποτάκια.

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 5
Οικαρέκλες της τραπεζαρίας δεν χρειάζεται να είναι όλες ίδιες! Κάνε ένακολάζ με τα αγαπημένα σου design icons, παίξε με κομμάτια απόδιαφορετικές δεκαετίες, συνδύασε ετερόκλητα στιλ και δημιούργησε το δικόσου eclectic chic.

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 6
Κατακόρυφηαποθήκευση! Οι μικρές κουζίνες που υστερούν σε τετραγωνικά καιαποθηκευτικούς χώρους χρειάζονται να εκμεταλευτείς κάθε διάσταση. Στηναγορά θα βρεις πολύ οικονομικές επιτοίχιες ραφιέρες και μεταλλικέςμπάρες από όπου κρεμάς κατσαρόλες και τηγάνια.


Διάβασε περισσότερα στη σελίδα iii


Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 7
Η τροχήλατη νησίδα είναι η πιο έξυπνη λύση για την κουζίνα σου!Λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, ως πάγκος εργασίας και φυσικά ωςτραπέζι. Μπορείς να το κολλήσεις στον τοίχο, να τον βγάλεις στη βεράντα ήνα τον χρησιμοποιήσεις ως προέκταση για την τραπεζαρία σου.

Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 8
Δεν έχεις χρήματα για ανακαίνιση; Παίξε με τα χρώματα δίνοντας έντονούφος στις λεπτομέρειες όπως η κάσα του παραθύρου! Μπορείς επίσης ναμετατρέψεις τα χρηστικά αντικείμενα, όπως οι πιατέλες και η καφετιέρα,σε διακοσμητικά!


Έξυπνες, οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου - εικόνα 9
Κρέμασε την κατσαρόλα από το ταβάνι! Εκμεταλεύσου το ύψος του σπιτιούγια να κρεμάσεις όλα τα "βαριά" αξεοσυάρ της κουζίνας όπως είνα οικατσαρόλες και τα τηγάνια από την οροφή του διαμερίσματος σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ