Follow us

Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες

Καλωσορίζουμε την Εύα Τοπαλίδου στην παρέα του Μissbloom. Η αγαπημένη deco blogger μας δείχνει με το δικό της τρόπο εκπληκτικές προτάσεις για ανοιξιάτικη ανανέωση!

rdeco

Γεια σας Missbloomers,


Είμαι η Εύα και σκοπεύω να σας κρατάω μια μικρή συντροφιά, όποτε θέλετε να κάνετε κάποιο DIY. Λόγω εποχής, λόγω δημιουργικότητας ή λόγω του πλέον ενδεδειγμένου recycling που όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε ή ακόμα και λόγω της thrifty τάσης, τα DIY επιβάλλονται.

Το πιο αγαπημένο πολλών, το best seller σα να λέμε, το βαρύ πυροβολικό της φιλόδοξης DIY-er, είναι η παλέτα. Η ταπεινή παλέτα, που όλοι την είδαμε κάπως, κάπου, κάποτε και ίσως την προσπεράσαμε χωρίς σκέψη, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή "φτιάξτο μόνος σου" αντικείμενα, τόσο που θα μπορούσε άνετα να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα εφευριτικότητας πάνω στην παλέτα. Η παλέτα κόβεται, ράβεται, τρίβεται, βάφεται και γενικά είναι ανθεκτική σε πάσης φύσεως συλλήψεις του νου.
Ξεκινάω από τα καλύτερα. Best of για σήμερα.

H παλέτα κρεβάτι
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες

Εύκολο μέχρι να πιεις τον καφέ σου, τέλειο αισθητικά, το καλύτερο chinoise κρεβάτι λόγω ύψους και το πιο οικονομικό στην αγορά. Με δύο παλέτες φτιάχνεις μονό, με τέσσερις διπλό. Με μια σειρά το κάνεις χαμηλό και από εκεί και πέρα το ανεβάζεις όσο θέλεις.

Η παλέτα κεφαλάρι
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 2
Αν πάλι ήδη έχεις το κρεβάτι και αυτό που σου λείπει είναι κεφαλάρι, η παλέτα πάλι έρχεται να σε καλύψει. Κεφαλάρι με το τίποτα και όπως βλέπεις στη φωτογραφία, αν βάλεις λίγο τη δημιουργικότητα σου μπροστά, μπορείς να έχεις ένα από τα πιο εμπνευσμένα κεφαλάρια ever.

Η παλέτα day bed
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 3
H παλέτα ταμπουρέ ή day bed είναι ένα απίθανο project, εξίσου ευμετάβλητο από σένα και θα χρειαστείς εξτρά μόνο μαξιλάρες και ιμάντες δεμάτων για τις κρατήσεις στη σωστή θέση. Ο συνδυασμός μπορείς επίσης να είναι εντελώς δικός σου.

Η παλέτα βιβλιοθήκη
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 4
Από τα πιο δυναμικά, που θέλουν και λίγο εργαλείο, είναι η παλέτα βιβλιοθήκη. Δεν έχω δει πιο όμορφο όμως. Ειδικά αν έχεις να το γεμίσεις με πολύχρωμα βιβλία, καδράκια και άλλα τέτοια. Πρόκειται για δύο παλέτες, ακουμπισμένες στο τοίχο ανάποδα με μικρές προσθήκες εξτρά ραφιών (από παλέτες πάλι) και κάποια στήριξη στο τοίχο για σιγουριά.

Η παλέτα coffee table
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 5
Εδώ μιλάμε για το δυνατότερο DIY που άνετα χτυπάει χρυσό. Μια παλέτα και ολίγες ρόδες. Συνήθως τέσσερις! Τέλειο από πλευράς διάστασης, multi functional από προσφέρει και κίνηση και φυσικά ένα τζάμι από πάνω που άνετα μπορείς να αράξεις εκεί με τον καφέ σου. Από αυτά που δε ξεχνιούνται.

Η παλέτα νησίδα κουζίνας
Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 6
Πηγαίνοντας προς το φινάλε, το πιο thrifty ever, το πιο ιδανικό για budget deco, η νησίδα κουζίνας από παλέτες. Βαμμένες γκρι, με τα χρήματα που θα έδινες για να τη φτιάξεις, μπορείς να έχεις το σετ των σκαμπό και του φωτιστικού. Πιο ζουμερό δε γίνεται.

Καλώς σας βρήκα, εύχομαι να το απολαμβάνετε και να περνάτε από το Rdeco για πολλά-πολλά ακόμα post, αν αγαπάτε τη διακόσμηση.

Δική σας,
Εύα



Η blogger Rdeco μας δίνει ιδέες για DIY κατασκευές με παλέτες  - εικόνα 7

* Εκτός από πρωτοπόρος και δημοφιλής deco blogger ("έστησε" το blog της το 2007), η Eύα Τοπαλίδου διατηρεί το δικό της τεχνικό γραφείο ως Πολ. Μηχανικός, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες interior design workshop. Προσφέρει επίσης συμβουλές διακόσμησης on demand, ενώ τελευταίο της δημιούργημα (με το οποίο έχουμε κολλήσει ήδη μαζί με πολλούς ακόμα fans του design) είναι το e-shop RDecoShop, στο οποίο θα βρεις μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα και ταπετσαρίες από τους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου (Kartell, Harlequin, Eijffinger κ.α.) Το σύνθημα είναι Rdecoshop: shop the concept. Όλα είναι μοναδικά και ιδιαίτερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ