Follow us

Όλα τα απαραίτητα έπιπλα και αξεσουάρ για τη βεράντα από 1,9 έως 95 ευρώ

Ανανέωσε τώρα το μπαλκόνι σου επενδύοντας στις πιο έξυπνες αγορές

deco


Ανανέωσε τώρα το μπαλκόνι σου επενδύοντας στις πιο έξυπνες αγορές


Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις το budget των διακοπών για να ανανεώσεις τη βεράντα σου! Η αγορά προσφέρει έξυπνες λύσεις σε κάθε designista που θέλει να φέρει το καλοκαίρι στο μπλακόνι του! Βρες τα σωστά κομμάτια για το χώρο σου στις σωστές τιμές! Μπορείς να βρεις on line προσφορές μέχρι και 50% για έπιπλα κάτω από την αρχική τους τιμή και φυσικά μην ξεχνάς να επενδύεις σε διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα σου!

Παίξε με τα χρώματα του καλοκαιριού, όπως το τυρκουάζ, το γαλάζιο και το λευκό και επένδυσε στο πάντα διαχρονικό φυσικό χρώμα του ξύλου. Αρωματικά κεριά (που μπαίνουν σε βαζάκια από μαρμελάδες ή σε φαναράκια που θα βρεις εδώ) δίνουν ένα πιο ρομαντικό τόνα στα βραδινά βεραντίσια καλέσματα.

Όλα τα απαραίτητα έπιπλα και αξεσουάρ για τη βεράντα από 1,9 έως 95 ευρώ
1. Γυάλινη Καράφα Μπλε 500 ml Buldoza 1,89 ευρώ 2. Παγκάκι ΙΚΙΑ από ξύλο teak 95 ευρώ 3. Ξύλινο σκαμπό με γαλάζια ποδαράκια Fiori 62,80 ευρώ 4. Πιάτο, μπολ και κούπα Zara Home 3,99 ευρώ το ένα 5. Καρέκλα Lillys, designshop.gr 70 ευρώ 6. Κρεμαστό φωτιστικό από πλαστικό, σε ασημί απόχρωση Praktiker 14,90 ευρώ 7. Πτυσσόμενο τραπέζι BOLLO, ΙΚΕΑ 47,00 ευρώ 8. Prices Σετ Κεριών Oriental Spice 6τμχ Βuldoza 9. Κεραμικό βάζο tab-b με δύο χρήσεις: H μία είναι μπολ για να αποθηκεύεις μικρά αντικείμενα, κλειδιά, και κέρματα. H δεύτερη χρήση του είναι για τασάκι. Διαστάσεις: ύψος 12εκ x διάμετρος βάσης: 18εκ. Ding 45 ευρώ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ