Follow us

Μixology seminars: Μάθε να φτιάχνεις τα αγαπημένα σου cocktails

Τα T.G.I. Friday’s μας μυούν στα μυστικά της τέχνης των κοκτέιλ

cocktails fridays

Τα T.G.I. Friday’s μας μυούν στα μυστικά της τέχνης των κοκτέιλ.

Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει τα πιο απόκρυφα μυστικά των bartenders των T.G.I. Friday’s® και να διδαχθεί την τέχνη των κοκτέιλ; Από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη η επιθυμία μας γίνεται πραγματικότητα, αφού οι χαρισματικοί bartenders των T.G.I. Friday’s® μας υποδέχονται με την πιο καλή τους διάθεση και μοιράζονται μαζί μας συνταγές και tips για τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ. Τα «μαθήματα» του Mixology Lab περιλαμβάνουν αγαπημένες γεύσεις, όπως τα Cuban Mojito, Raspberry Rose Mojito και Havana Passionate, αλλά και νέες προτάσεις, όπως τα Havana Fashion Verde, Havana Cuban Chili Jam και Havana Hazelnut Temptation.

Μixology seminars: Μάθε να φτιάχνεις τα αγαπημένα σου cocktails

Η διαδικασία είναι απλή: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 21:00 – 24:00 πηγαίνουμε στα Friday's, δημιουργούμε με τη βοήθεια των bartenders -που μας διδάσκουν τις τεχνικές παρασκευής των Havana cocktails και μας βοηθούν να τα φτιάξουμε μόνοι μας- το δικό μας κοκτέιλ, απολαμβάνουμε το δημιούργημά μας μόνο με 3€ και εντυπωσιάζουμε την παρέα μας με τις ικανότητές μας στο bartending.

Επίσης, μπορούμε να ζητήσουμε να δοκιμάσουμε τα cocktails του Mixology Lab στην προνομιακή τιμή των 5,95€, καθημερινά, μέχρι τις 20 Μαρτίου. Και καλή μας επιτυχία!



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ