Follow us

Το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην Γαλάζια Ακτή

Η Γαλάζια Ακτή Μαραθώνα αποκτά ξανά την παλιά της αίγλη με εξαιρετικές γεύσεις και μοναδικές υπηρεσίες

Βουτιά στη Γαστρονομία

Η Γαλάζια Ακτή αποκτά ξανά την παλιά της αίγλη με εξαιρετικές γεύσεις και μοναδικές υπηρεσίες.

Με ιστορία μεγαλύτερη των 150 ετών -πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη παραλία στην περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα και από το 1868 στην υπέροχη ψιλή άμμο της έκαναν τα μπάνια τους πολλές προσωπικότητες- η Γαλάζια Ακτή φέτος ξαναβρίσκει την παλιά της αίγλη με ένα μεγάλο beach project που φέρει την υπογραφή του γνωστού entrepreneur της γεύσης Χρήστου Σοκόλη- γνωστού μας από τα Fresh, την Pizza Margherita, την Food Concepts κλπ. Η όμορφη παραλία έκανε ολικό facelift και το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος που ορίζεται από island αισθητική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην Γαλάζια Ακτή

Μέσα στο καθαρά summer chic σκηνικό με τους γήινους τόνους, τους αναπαυτικούς καναπέδες και τις μεγάλες ξαπλώστρες, εκτός από τη θάλασσα και τον ήλιο, σαφής πρωταγωνιστής είναι η γεύση. Η Ταβέρνα αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας με αρωματικά φυτά και λαχανικά απευθείας από το βιολογικό κήπο της Γαλάζιας Ακτής και το προσεγμένο Beach Bar με τα μεσογειακά cocktails και τα snacks φέρνουν μία πνοή εκλεκτικής γαστρονομίας στην περιοχή του Σχινιά.

Το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην Γαλάζια Ακτή - εικόνα 2

Επιπλέον, ο νέος χώρος διαθέτει παραλία και πλάζ prive με extra υπηρεσίες για τους πιστούς της φίλους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και πάρτι γενεθλίων, υπέροχο περιβάλλοντα χώρο για χαλάρωση, περπάτημα και νέες υποδομές και χώρους για αθλητικές δραστηριότητες.

Η Γαλάζια Ακτή βρίσκεται στον Σχινιά Μαραθώνα, μόλις 25΄ από τα Βόρεια Προάστια της Αττικής και 45΄ από το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Info
Λ. Ποσειδώνος 206, Σχινιάς Μαραθώνας Αττικής, τηλ. 2294055800, 6932734473, www.galaziaakti.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ