Follow us

Η Νίνα Λοτσάρη θα τραγουδήσει στις Σπέτσες

Μια μαγική μουσική βραδιά με στις Σπέτσες με τη φωνή της Νίνα Λοτσάρη

Η Νίνα Λοτσάρη θα τραγουδήσει στις Σπέτσες

Μια μαγική μουσική βραδιά με στις Σπέτσες με τη φωνή της Νίνα Λοτσάρη.


Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, διοργανώνει με τη στήριξη του Poseidonion Grand Hotel μια ιδιαίτερη, ανοιχτή μουσική εκδήλωση, για να τιμήσει τα 100 χρόνια του ξενοδοχείου, με την ξεχωριστή φωνή της εξαιρετικής λυρικής ερμηνεύτριας Νίνας Λοτσάρη. Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου, 2014 στην πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ως επισκέπτης θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα μουσικό, δίωρο ταξίδι αφού η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μια αέρινη, ξεχωριστή μουσική διαδρομή.

Η Νίνα Λοτσάρη θα τραγουδήσει στις Σπέτσες

Το μουσικό γεγονός πραγματοποιείται σε μια χρονιά ορόσημο για το Poseidonion Grand Hotel, όπου συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στους επισκέπτες του, το καλοκαίρι του 1914. Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή όπως και το ξενοδοχείο, γεννήθηκαν από το όραμα του ευεργέτη των Σπετσών Σωτήριου Ανάργυρου και την επιθυμία του να συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική και πνευματική ανάπτυξη του τόπου.

Κάνε την κράτησή σου για μια θέση στη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel στο τηλέφωνο +30 6957 507267 και στο email fbm@poseidonion.com

Η Νίνα Λοτσάρη θα τραγουδήσει στις Σπέτσες - εικόνα 2




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ