Follow us

Περιμένοντας την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2014

Ο αγαπητός μουσικός θεσμός γίνεται φέτος για 9η χρονιά στις 12 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ

Amita MOtion


Πριν αρχίσουμε όλοι να μιλάμε για θετική ενέργεια 100 φορές την ημέρα, και πολύ πριν γίνει trend το κυνήγι των επιτυχημένων θεσμών, η Amita Motion της Coca-Cola Τρία Έψιλον σκέφτηκαν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Η επιτυχία ήταν δεδομένη.

Ο πολύ αγαπητός μουσικός θεσμός γίνεται φέτος για 9η χρονιά στις 12 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και ήδη οι αμέτρητοι fans του ρουφάνε κάθε είδηση σχετική με τις εμφανίσεις και τα acts των καλλιτεχνών, κάτι που βιώνω και εγώ προσωπικά απαντώντας στις συνεχείς ερωτήσεις της κόρης μου και των συμμαθητών της.

Ευτυχώς, όλα όσα έχουμε μάθει για το τι θα γίνει στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion μιλούν για ένα μοναδικό event. Οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys + Noise, Demy και Μέλισσες, μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό υπερθέαμα.

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, η Amita Motion παρουσιάζει πολλές ακόμα εκπλήξεις και τις πιο δυναμικές guest εμφανίσεις, με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα, τον Stan και τους Stavento, να δηλώνουν έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους.

Δεν τελειώσαμε ακόμα! Θα απολαύσουμε επίσης ανατρεπτικές συνεργασίες με τους Ήβη Αδάμου, Στέλιο Λεγάκη, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Oge, RiskyKidd, Toquel και τον Dj Pitsi που θα βρίσκεται στο positive booth,

Εννοείται πως θα παρουσιάζει όπως κάθε φορά ο Θέμης Γεωργαντάς και η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Περιμένοντας την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2014

Για να μαθαίνετε τα πάντα σχετικά με το event της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου, θα σας πρότεινα να κάνετε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και έτσι μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ