Follow us

Οι ταινίες της εβδομάδας: Τι θα δούμε στο σινεμά από 11/09

Οι κινηματογραφικές παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

boyhood


Οι κινηματογραφικές παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014


Κάθε Πέμπτη, οι MissBloomers επιλέγουν τις πιο σημαντικές ταινίες της εβδομάδας. Δες το επίσημο trailer και την περιγραφή της υπόθεσης.

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ



Υπόθεση: Ένα εντυπωσιακό εγχείρημα που κράτησε 12 χρόνια, γύρισε ο σκηνοθέτης της τριλογίας Πριν / Μετά το ξημέρωμα και Πριν το Ηλιοβασίλεμα, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, περιγράφοντας τη ζωή ενός αγοριού από τα 5 έως τα 18 του χρόνια. Κρατώντας το βασικό πυρήνα του σταθερό, τον πρωταγωνιστή του Έλαρ Κολτρέιν, την αδερφή του (στην πραγματικότητα κόρη του σκηνοθέτη) Λορελέι Λινκλέιτερ, την Πατρίσια Αρκέτ και τον Ήθαν Χωκ, γυρνώντας λίγα πλάνα ανά έτος, προσπαθεί να χτίσει μια σπονδυλωτή ταινία που να αποθανατίσει ρεαλιστικά το πέρασμα από την παιδικότητα στην εφηβεία -μεγαλειώδεις αλλαγές εξωτερικές και εσωτερικές και παράλληλα να αποτυπώσει δώδεκα χρόνια αλλαγές στην εποχή, τη μόδα και το στιλ, όλα αυτά μέσα σε ένα φιλμ που κρατά λίγο λιγότερο από τρεις ώρες. Μεγαλώνοντας… Πόσο είναι άραγε εφικτό να μείνει και ο ίδιος πιστός στην αρχική του ιδέα, δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά;

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Πρωταγωνιστούν: Ελάρ Κολτρέιν, Πατρίσια Αρκέτ, Ίθαν Χωκ


ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ



Υπόθεση: Μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα που συμβαίνουν στη Νέα Υόρκη, φέρνουν τον επιθεωρητή Ραλφ Σάρτσι, να συνεργάζεται με έναν ιερέα –εξορκιστή για να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί τους κατοίκους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μια θαυμάσια ταινία τρόμου, γεμάτη αγωνία και ανατροπές στην οποία ο σκηνοθέτης καταφέρνει εντέχνως να δημιουργήσει μια αίσθηση αληθοφάνειας στα όσα μη ρεαλιστικά συμβαίνουν. Λέγεται πως το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινά περιστατικά.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον
Πρωταγωνιστούν: Έρικ Μπάνα, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ολίβια Μουν


ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ: Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΦΟΝΟ



Υπόθεση: Σε μια πόλη που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, Άνθρωποι σε απόγνωση αναζητούν εκδίκηση και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Πέκος. Όταν ξεκίνησε η «σειρά» της Αμαρτωλή; Πόλης τον Απρίλιο του 2005, έγινε αμέσως τεράστια εμπορική επιτυχία διεθνώς. Ισχυρές γυναίκες, ελαττωματικοί ήρωες, άθλιοι κακοποιοί - όλοι συνέβαλλαν στην άμεση απαίτηση του κοινού για σίκουελ. Από το εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ «Η Κυρία Θέλει Φόνο».

Σκηνοθεσία: Φρανκ Μίλερ, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μπρους Γουίλις, Τζούνο Τεμπλ, Εύα Γκριν, Τζέσικα Άλμπα, Μίκι Ρουρκ, Ροζάριο Ντόσον, Τζος Μπρόλιν, Ρέι Λιότα, Στέισι Κιτς, Πάουερς Μπουθ, Τζέιμι Κινγκ, Τζέρεμι Πίβεν, Τζέιμι Τσανγκ, Λέιντι Γκάγκα


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ