Follow us

Αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων στο Βυζαντινό

Το πιο νόστιμο αφιέρωμα μας επιφυλάσσει το Βυζαντινό του Hilton, αφού 18 με 27 Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να βρούμε όλη την κουζίνα των Κυκλάδων στον μπουφέ του

hilton_byzantino

Το πιο νόστιμο αφιέρωμα μας επιφυλάσσει το Βυζαντινό του Hilton, αφού 18 με 27 Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να βρούμε όλη την κουζίνα των Κυκλάδων στον μπουφέ του.


Οι διακοπές μπορεί να βρίσκονται στο τέλος τους, όμως το Βυζαντινό του Hilton φροντίζει να τις παρατείνει λίγο ακόμη στις πανέμορφες Κυκλάδες, δίνοντας μας την ευκαιρία να γευτούμε χαρακτηριστικά κυκλαδίτικα πιάτα στο κομψό του περιβάλλον και τη δροσερή “αυλή” του.

Το αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου και θα γευτούμε πάνω από 50 παραδοσιακά, νησιώτικα πιάτα, που θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ.


Ρεβυθάδα, μαστέλο και καπαροσαλάτα Σίφνου, καλόγερο Αμοργού, πατατάτο, μπραντάδα, τοματοκεφτέδες Σαντορίνης, ματσάτα Φολεγάνδρου με κόκορα, χοιρινό ρόστο και αρνί με πάτουδα Νάξου, φρουτάλια Άνδρου και κοπανιστή Μυκόνου είναι μερικές μόνο από τις υπέροχες γεύσεις που θα συναντήσουμε στον πιο διάσημο μπουφέ της Αθήνας.

Αφιέρωμα στην κουζίνα των Κυκλάδων στο Βυζαντινό

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν το γευστικό μας ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού θα μπορούμε να ετοιμάσουμε το δικό μας πλατό τυριών, επιλέγοντας από το μπουφέ γραβιέρα, αρσενικό, κομό και μελανοτύρι Νάξου, Σαν Μιχάλη από τη Σύρο κ.α., ή να κλείσουμε το γεύμα μας με ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη μαζί με παραδοσιακά κυκλαδίτικα γλυκά από το μπουφέ, όπως χαλβαδόπιτες και λουκούμια Σύρου, κοπανιά και μελιτίνια Σαντορίνης, βρεχτό Κέας, μελιτερά Ανάφης, καρπουζόπιτα Μήλου κ.α.

Η κυκλαδική κουζίνα είναι το τέταρτο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις -ήδη έχουμε απολαύσει την Κρητική, την Πελοποννησιακή και την Πολίτικη κουζίνα-, ενώ ο executive chef Κώστας Αθανασίου και η ομάδα του ετοιμάζονται για την ηπειρώτικη και την κυπριακή εβδομάδα, που θ’ ακολουθήσουν, αναζητώντας αυθεντικές συνταγές και προϊόντα Π.Ο.Π.

Highlight αποτελεί το γεγονός πως το πάρκινγκ παρέχεται δωρεάν, ενώ ο χώρος διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, για να μπορείς να μοιραστείς εύκολα την γευστική σου εμπειρία με τους φίλους σου στα social media. Άλλωστε η Ματσάτα Φολεγάνδρου είναι πολύ πιθανό να γίνει viral.

Η τιμή είναι 38€ το άτομο.
Κρατήσεις: 210 7281400.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ