Follow us

Οι ταινίες της εβδομάδας: Τι θα δούμε στο σινεμά από 18/09

Οι κινηματογραφικές παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Νικόλ Κίντμαν


Οι κινηματογραφικές παραγωγές που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014


Κάθε Πέμπτη, οι MissBloomers επιλέγουν τις πιο σημαντικές ταινίες της εβδομάδας. Δες το επίσημο trailer και την περιγραφή της υπόθεσης.

Η Ωραία Της Ημέρας



Kλασική ταινία, κλασικό στυλ/ Η Σεβερίν είναι μια όμορφη αλλά ψυχρή ερωτικά σύζυγος ενός «μεγαλογιατρού» η οποία τελικά αποφασίζει να γίνει πόρνη σε οίκο ανοχής με το ψευδώνυμο «Ωραία της Ημέρας». Πρόκειται για ένα εκκεντρικό και αριστοτεχνικό παιχνίδι μεταξύ φανταστικού και πραγματικού, που έχει βραβευτεί με «Χρυσό Λιοντάρι» στο Φεστιβάλ Βενετίας.


Ο Λαβύρινθος



Σε μία απομονωμένη κοιλάδα με τσιμεντένια τείχη κι έναν μυστηριώδη λαβύριθνο, μία ομάδα αγοριών προσπαθεί να επιβιώσει σαν σε πρωτόγονη κοινότητα. Η ταινία είναι βασισμένη σε ένα νεανικό best seller φαντασίας που αντανακλά το κλίμα της αβεβαιότητας στις σύγχρονες κοινωνίες.


Αμνησία



Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μία γυναίκα που κάθε πρωί ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα. Ο σύζυγός της κάθε πρωί της εξηγεί τη σχέση τους μέχρι που εκείνη αναζητά την ταυτότητά της και ανακαλύπτει στοιχεία που την κάνουν να αμφισβητεί για την ιστορία που της λέει εκείνος κάθε πρωί. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με υπεροβλικές αλλά και κάποιες απρόβλεπτες στιγμές.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ