Follow us

Ένας Πύργος στην Ιταλία: H πιο απρόσμενα κωμική ταινία του φθινοπώρου

Έρωτας με διαφορά ηλικίας και μια οικογένεια σε πρόθυρα νευρικής κρίσης, στην ανατρεπτική κωμωδία του φθινοπώρου

Ένας Πύργος στην Ιταλία: η πιο απρόσμενα κωμική ταινία του φθινοπώρου

Έρωτας με διαφορά ηλικίας και μια οικογένεια σε πρόθυρα νευρικής κρίσης, στην ανατρεπτική κωμωδία του φθινοπώρου


Η -σχεδόν- πραγματική ιστορία της οικογένειας της Carla Bruni βρίσκεται στον πυρήνα της ταινίας “Ένας Πύργος στην Ιταλία”. Η δραματική κομεντί είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από την αδερφή της κυρίας Sarkozy, Valeria Bruni Tedeschi και έχει γυριστεί σε Ιταλία και Γαλλία. Η Tedeschi, που πρωταγωνιστεί κιόλας στην ταινία, διηγείται με κωμική διάθεση την ιστορία της 43χρονης Louise που ερωτεύεται έναν πολύ νεότερό της άντρα εν μέσω μιας οικογενειακής αναταραχής με φόντο την οικονομική κρίση. Ο πραγματικός σύντροφος της Tedeschi, Louis Garrel, υποδύεται τον σύντροφό της και στην ταινία ενώ εκεί εμφανίζεται και η μητέρα της, Marisa Borini.

Ένας Πύργος στην Ιταλία: H πιο απρόσμενα κωμική ταινία του φθινοπώρου

Όσο η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βγάλει χρήματα πουλώντας οικογενειακά κειμήλια και ανοίγοντας στο ευρύ κοινό τον πύργο τους στην ιταλική εξοχή, η πρωταγωνίστρια Louise έρχεται αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της σε μια βαθιά ανθρώπινη ταινία, μια προσωπική κατάθεση για το νόημα της ζωής, την αγάπη και την απώλεια. Το σενάριο αντισταθμίζει τα κωμικά περιστατικά με συγκινητικές στιγμές και η χημεία μεταξύ των ηρώων εκτός από καταλυτική είναι απολαυστικά κινηματογραφική.

Ένας Πύργος στην Ιταλία: H πιο απρόσμενα κωμική ταινία του φθινοπώρου - εικόνα 2

Το "Ένας Πύργος στην Ιταλία" θα βρίσκεται στους κινηματογράφους της χώρας μας από τις 25 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε πάρε μια γεύση από το επίσημο trailer της ταινίας:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ